27 februari 2018

Orlando City uitshirt 2018-2019

In navolging van vele concurrenten heeft ook Orlando City haar nieuwe uittenue voor het seizoen 2018-2019 gelanceerd. De Amerikaanse voetbalclub uit Florida moet het dit seizoen doen zonder de sterspeler van de afgelopen jaren. De Braziliaanse topper Kaká heeft eind 2017 namelijk bekend gemaakt te stoppen met voetbal. Orlando City speelt pas sinds kort in de Major League Soccer. In 2015 is de club toegetreden tot de Eastern Conference. De drie jaar dat de club uit Orlando nu mee doet, heeft het nog geen successen geboekt. De beste klassering was de 14e plaats. Met het nieuwe shirt dat het Duitse sportmerk adidas heeft ontworpen hoopt de club komend seizoen voor het eerst de play-offs te halen. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het shirt van de Amerikaanse voetbalclub. Dit is geen nieuws want adidas is kledingsponsor van alle clubs in de MLS. Het contract van het sportmerk met de MLS is zelfs verlengd, hierdoor is adidas tot en met het jaar 2024 de te bewonderen op het shirt van alle teams in de Major League Soccer. Ben je al nieuwsgierig naar dit design van adidas? Check hieronder het nieuwe uittenue voor het seizoen 2018-2019 van Orlando City!

Orlando City uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe shirt van Orlando City heeft een witte basis. Verder is het shirt versierd met vele paarse details om de clubkleuren van de Amerikaanse voetbalclub goed terug te laten komen in dit shirt. Het nieuwe uitshirt van Orlando City heeft een klassieke V-hals. Deze hals wordt compleet gemaakt door een stijlvol paars randje dat langs de kraag loopt. Op de schouder van het shirt zijn de 3 bekende adidas strepen te zien. Deze strepen lopen door tot de mouw. De mouwen zijn wit van kleur met natuurlijk de badge van de MLS erop. Aan de onderkant van de mouw zijn de biezen paars van kleur. Op de rechterkant van de borst is het logo van kledingsponsor adidas te zien. Dit logo is ook paars. De linkerkant van de borst bevat het logo van Orlando City. Op het logo van de club is een leeuw te zien. Aan deze leeuw dankt de club ook haar bijnaam ‘The Lions.’  Hoofdcoach Jason Kreis verwacht komend jaar veel van zijn spelers. De club moet zich eindelijk gaan plaatsen voor de play-offs van de MLS. Topspelers als Oriol Rosell, Lamine Sané en Cristian Higuita moeten voor deze successen gaan zorgen. Shirtsponsor van de club is Orlando Health. Orlando Health was de eerste shirtsponsor in de geschiedenis van de MLS en staat al op het shirt van Orlando City sinds de club deelneemt aan de Major League Soccer. Net zoals bij alle shirts van adidas wordt er ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de adidas Climalite Technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafvoer en ventilatie tijdens de wedstrijden waardoor de spelers optimaal kunnen presteren tijdens de wedstrijden in de MLS. Het tenue wordt gecompleteerd door een witte broek en witte voetbalkousen, deze hebben ook paarse accenten.

Orlando City is komend seizoen in de thuiswedstrijden te bezichtigen in hetzelfde tenue als afgelopen seizoen. In de MLS worden shirts namelijk 2 seizoenen gedragen. Volgend jaar wordt er door adidas weer een nieuw thuistenue ontworpen en dan wordt ook dit uittenue nog een seizoen gedragen door de spelers van Orlando City.

Orlando City voetbalshirt kopen

Op dit moment is het alleen mogelijk om het nieuwe shirt van Orlando City te kopen in de fanshop van de club. Verwachting is dat het uitshirt van de Amerikaanse voetbalclub vanaf medio maart te koop is in onderstaande winkel. In deze winkel is het wel mogelijk om andere voetbalshirts van clubs uit de Major League Soccer te kopen. Dit is inclusief de mogelijk tot bedrukking van naam en rugnummer van de topspelers uit de MLS. Natuurlijk is het ook mogelijk om je eigen naam en rugnummer op je shirt te bedrukken. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je nieuwe MLS shirt in DEZE WINKEL