6 februari 2020

Orlando City SC uitshirt 2020-2021

Orlando City SC en adidas hebben vandaag het nieuwe uitshirt van de club uit Florida uitgebracht op een speciaal event in New York. In dit nieuwe tenue spelen The Lions de Major League Soccer uitwedstrijden gedurende het seizoen 2020 en 2021. De club van manager Oscar Pareja eindigde vorig seizoen op een elfde plaats in de Eastern Conference. Van alle Major League Soccer clubs is adidas kledingsponsor, zo ook van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Exploria Stadium in Orlando.

Orlando City uitshirt en tenue 2020-2021

Zoals alle Major League Soccer tenues heeft het nieuwe tenue van Orlando City een naam: The Heart and Sol Jersey.  Het nieuwe Orlando City uitshirt 2020-2021 is dit seizoen overwegend wit en bevat een aparte all-over print over de borst. Deze paarse print is donkerder rondom het clublogo op de linkerborst en is naar de zijkanten lichter. Rondom het clublogo wordt de print gekenmerkt door de manen van de leeuw uit het clublogo. Ook naar de zijkanten en onderkant van het tenue is deze print aanwezig. De bovenkant van het tenue is gehele wit. Het tenue bevat dit jaar een zogenaamde adidas EQT collar. Deze iconische V-hals is geïnspireerd door de V-hals die adidas gebruikte voor de voetbalshirts van het WK van 1994, dat in de Verenigde Staten plaats vond. Dit template vormt ook de inspiratie voor de plaatsing van de drie adidas strepen. Deze staan namelijk verticaal op de linkerschouder en zijn wat breder. De strepen zijn dus niet aanwezig op de andere schouder. Verder wordt het tenue gekenmerkt door de brede, witte band aan de onderkant van de mouwen. De binnenkant van de hals bevat nog een gouden lijn, waarin de leus van de club verwerkt is: ''We follow you/ Te Seguimos.'' Aan de onderkant van het uitshirt is bovendien een speciale graphic verwerkt van de contouren van de staat Florida. Het logo van adidas staat in het paars op de rechterborst en het logo van shirtsponsor Orlando Health op het midden van het voetbalshirt. Verder bevatten de mouwen de officiële MLS badges. Deze badges hebben dezelfde kleuren als het tenue en betreffen badges ter ere van het 25 jarig bestaan van de competitie.

Het nieuwe Orlando City uittenue voor 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met paarse adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen van het tenue. De Orlando City tenues zijn dit jaar ook uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dwyer, Kljestan, Pereyra, Nani, Johnson, Rosell en andere spelers. Check ook het Orlando City thuisshirt. 

Orlando City voetbalshirt kopen

Het nieuwe tenue van de club uit Florida kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen. De prijs van het tenue is € 89,95 en het voetbalshirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. In deze winkels vind je bovendien nog meer Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering! 

Bestel het nieuwe voetbalshirt van Orlando City in deze winkel! 

of in deze SHOP

Orlando City uitshirt 2020-2021