Orlando City thuisshirt 2021-2022

Orlando City en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Orlando City thuisshirt 2021-2022 officieel gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club uit Florida de Major League Soccer thuiswedstrijden in het Orlando City Stadium gedurende 2021 en 2022. Dit tenue wordt dus gedurende twee seizoenen gedragen. Dit jaar wordt er geen nieuw uitshirt gelanceerd. De club draagt namelijk hetzelfde uitshirt als in 2020. Adidas is verantwoordelijk voor het design van het tenue. Het Duitse sportmerk is namelijk de kledingsponsor van alle clubs op het hoogste voetbalniveau in de Verenigde Staten.

Orlando City thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Orlando City thuisshirt 2021-2022 is door de club en adidas omgedoopt tot het ‘’Thick N Tin’’ voetbalshirt. Het tenue staat symbool voor een nieuwe periode waarin de club is beland en is een ode aan de meest loyale fans van de club, die door dik en dun voor de club klaar staan. Het Orlando City voetbalshirt is geheel paar  en wordt gekenmerkt door de dunne paarse verticale strepen over het midden van het voetbalshirt. De bovenkant van het tenue heeft een donkerdere tint paars dan de onderkant en de overgang van deze twee tinten wordt bewerkstelligd door de dunne strepen. Verder is het tenue uitgerust met een polokraag met een knoopje. De adidas strepen staan op de schouders in het wit en ook alle sponsorlogo’s op het tenue zijn wit. De rechterborst bevat het adidas logo en op het midden van het tenue staat sponsor Orlando Health. De linkerborst is voorzien van de badge van de club die sinds 2015 uitkomt in de Major League Soccer. Het tenue is ook uitgerust met verschillende details. De linkermouw bevat de Major League Soccer badge, geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt: paars/wit. In de nek op de achterzijde van het tenue prijkt de vlag van Florida en de onderkant van het voetbalshirt bevat een tag met daarin de leus: “Through Thick & Thin”. Het Orlando City thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Ook de kousen hebben deze kleurencombinatie. Beide items bevatten zowel uitingen van de club als adidas.

Alle adidas tenues zijn weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de optimale afvoer van vocht en ventilatie. Dit systeem is in de stof van het voetbalshirt verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Nani, Moutinho, Urso, Jansson, Schlegel, Felipe Perea en nog meer spelers.

Orlando City voetbalshirt kopen

Het Orlando City thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf  nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan alleen voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL). De prijs van het tenue is € 89,95. In deze winkels vind je bovendien nog meer Major League Soccer voetbalshirts. Directe levering! 

Bestel het nieuwe voetbalshirt van Orlando City in deze winkel! 

of in deze SHOP

Orlando City thuisshirt 2021-2022

Orlando City voetbalshirt 2021-2022