Ajax thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Ajax thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag in samenwerking met adidas officieel bekend gemaakt. Dit betreft het shirt waarin de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League thuiswedstrijden spelen in de Johan Cruyff Arena gedurende het seizoen 2018-2019. In dit shirt gaat het keurkorps van trainer Erik ten Hag een gooi doen naar het kampioenschap van Nederland. De recordkampioen is immers al vier seizoenen geen kampioen van Nederland meer geworden. Adidas is ook tijdens het seizoen 2018-2019 weer verantwoordelijk voor het design van het thuistenue van Ajax. Het merk en de Amsterdamse club hebben namelijk sinds 2000 een samenwerking. In 2009 werd dit contract voor het laatst verlengd en dit betekent dat het huidige contract tot 1 juli 2019 loopt, eind van dit seizoen dus. Het nieuwe shirt staat geheel in het teken van een voetbalshirts uit de rijke historie van het Nederlandse voetbal. Check hieronder alle details.

Ben je direct fan van het nieuwe Ajax shirt? Dit tenue kan je direct bestellen voor kinderen en volwassenen en inclusief officiële bedrukking in deze officiële SHOP

Ajax thuis shirt en tenue 2018-2019

Het shirt van Ajax heeft natuurlijk ook dit seizoen het gebruikelijke design wat we gewend zijn. Het shirt is overwegend wit en bevat ook dit seizoen weer de brede rode verticale band over het midden van het shirt. Dit jaar is de rode uitgerust met een opvallende all-over print van ruiten en diagonale lijnen. Deze print is geïnspireerd door de voetbalshirts die het Nederlands Elftal droeg in 1988. In dit jaar won Oranje natuurlijk het EK en destijds was adidas namelijk ook kledingsponsor van het Nederlands Elftal. Vorig seizoen had het shirt zilveren adidas trademark strepen op de zijkanten van het tenue. Hierdoor waren deze bijna niet zichtbaar. Dit seizoen is dat veranderd. Op de schouders van het nieuwe Ajax shirt staan dit jaar drie rode trademark strepen van adidas. Ook clubs als Real Madrid, Juventus en Bayern München hebben dit jaar de drie adidas strepen op de schouders. Op de linker borst prijkt het logo van de Amsterdammers. Deze badge is opnieuw geheel rood met het witte logo.  Boven deze badge zijn de drie kampioenssterren verwerkt. Deze gouden sterren verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de hoofdstedelijke club. ZIGGO is tijdens het seizoen 2018-2019 weer hoofdsponsor van de club. Het logo van de shirtsponsor prijkt sinds 2015 op het midden van de tenues van Ajax. Ajax en Ziggo hebben nog in ieder geval een contract tot 2020. Dit jaar heeft het tenue van de club ook een nieuwe hals. Vorig seizoen had het shirt nog een crew neck. Dit jaar heeft het shirt een witte v-hals met een subtiele, rode lijn. De bies aan de onderkant van de mouwen wordt ook afgesloten met een rode lijn. Uiteraard staat er ook weer een verwijzing de stad Amsterdam op het tenue. De bovenkant van de achterkant van het shirt bevat namelijk de drie Andreaskruizen.

Het voetbalbroekje van het nieuwe thuistenue van Ajax is dit jaar weer geheel wit met aan de zijkanten rode adidas trademark strepen. Ook op de broekjes staan weer de logo's van Ajax en adi. De kousen van het thuistenue zijn wit met aan de bovenkant drie rode adidas stripes. Ook het logo van het Duitse sportmerk op de voetbalkousen is rood. De tenues van Ajax zijn ook dit jaar weer uitgerust met de Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de tenues die vanaf nu gedragen worden door spelers als Dolberg, de Ligt, van de Beek, Veltman, Wöber, Tagliafico, Huntelaar en nog meer sterren. Check ook alle details over het nieuwe uitshirt!

Ajax thuisshirt 2018-2019 bestellen

Het Ajax thuisshirt voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande WEBSHOP! De prijs van het thuisshirt is voor volwassenen € 89,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes zijn voor volwassenen € 40,- en voor kinderen € 35,-. De kousen van Ajax zijn € 18,-. Alle tenues zijn beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je de Ajax tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer! Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt! Dit is dezelfde bedrukking als de spelers op het shirt dragen dit seizoen. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder!

Bestel het nieuwe Ajax thuisshirt in deze SHOP