28 april 2018

Ajax uitshirt 2018-2019

Het nieuwe Ajax uitshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel gepresenteerd door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas onder het bekende motto: ''HERE TO CREATE.'' In het nieuwe shirt spelen de Amsterdammers de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende 2018-2019. Traditioneel heeft het nieuwe shirt van het keurkorps van Erik ten Hag een opvallend design, waarvoor het Duitse sportmerk adidas verantwoordelijk is. Het merk is ook komende jaargang weer verantwoordelijk voor de productie en het design van het nieuwe Ajax shirt. Het Duitse sportmerk en Ajax zijn sinds 2000 aan elkaar verbonden en het contract loopt in ieder geval nog tot 2020. Meer weten over het nieuwe shirt of waar je dit nieuwe tenue kunt bemachtigen? Check hieronder alles over het nieuwe tenue!

Ben je direct fan van het nieuwe shirt van Ajax? Deze kan je vanaf nu exclusief voor kinderen en volwassenen bestellen in deze winkel!

Ajax uit shirt en tenue 2018-2019

Het uitshirt van Ajax is dit seizoen gebaseerd op het REGISTA 18 template van adidas. Het tenue is dit seizoen geheel zwart en wordt verder gekenmerkt door de gouden accenten. Daarover straks meer! De laatste keer dat Ajax een zwart uitshirt had, was tijdens het seizoen 2013-2014. Toen had het shirt nog roze accenten. Tijdens het seizoen 2009-2010 had de club uit de hoofdstad ook een zwart shirt met rode accenten. Nu is het voetbalshirt van Ajax dus overwegend zwart met gouden details. Deze gouden details komen terug aan de bovenkant van het shirt in een gouden vlak. Dit vlak loopt deels door over de achterkant van het shirt.  Daaronder bevindt zich een horizontale, witte strip, welke het shirt een fris design geeft. Ook de drie strepen van adidas zijn dit jaar goud. Deze strepen bevinden zich aan de zijkanten van het nieuwe tenue.  Het adidas logo prijkt in het wit op de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief de drie sterren, die verwijzen naar de 33 kampioenschappen van de club uit Amsterdam. Ziggo staat ook tijdens het seizoen 2018-2019 op het midden van de shirts. Sinds 2015 is het bedrijf hoofdsponsor van de club en dit contract duurt in ieder geval nog tot 2020. Verder is de achterkant van het nieuwe Ajax shirt uitgerust met de drie Andreaskruizen uit het wapen van de stad Amsterdam. Ajax en adidas hebben dit jaar twee broekjes bij het nieuwe tenue gelanceerd. Het ene broek is goud en bevat aan de zijkanten zwarte adi stripes. De onderkant van het short is uitgerust met zowel een witte band als een zwarte band. Het andere voetbalbroekje is zwart met aan de zijkanten gouden trademark strepen van adidas en aan de onderkant een witte en gouden band. De kousen van het nieuwe tenue van Ajax zijn zwart met aan de bovenkant gouden adidas strepen. Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwe tenues van Ajax uitgerust met de de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe shirt dat vanaf nu gedragen wordt door sterren als Kluivert, Neres, Dolberg, De Ligt, Tagliafico, Veltman, Kristensen, Van de Beek, Schöne en andere sterren. Check ook het nieuwe trainingspak! 

Ajax uitshirt 2018-2019 bestellen

Het nieuwe shirt kan je vanaf nu direct bestellen! Dit kan exclusief in de onderstaande winkel. Het shirt is zowel voor kinderen en volwassenen beschikbaar. De prijs van het shirt is € 90,- voor volwassenen en € 70,- voor volwassen. Het broekje heeft voor volwassenen een prijs van € 40,- voor volwassenen en voor kinderen € 35,-. De kousen hebben een prijs van € 18,-. In de officiële Ajax shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen! Dit kan namelijk alleen in de officiële FANSHOP! 

Na lancering bestel je het nieuwe shirt exclusief in DEZE WINKEL