Ajax trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas. Dit betreft het pak waarin de spelers van de Amsterdamse club de trainingen en warming-up afwerken gedurende het seizoen 2018-2019. Dit betreffen de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Eredivisie, de KNVB Beker en in Europa komend seizoen. Het nieuwe pak werd vandaag tegelijkertijd met het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 officieel gelanceerd. Alles weten over het nieuwe pak? Check hieronder de details!

Ajax training top en trainingsbroek 2018-2019

Het nieuwe Ajax trainingspak voor 2018-2019 bestaat ook dit jaar weer uit een training top en een trainingsbroek. Uiteraard is het pak ook met een trainingsjack beschikbaar.  Het pak met jack heet het PES trainingspak. Het nieuwe trainingspak van Ajax heeft dit jaar een geheel nieuw design. Alle adidas trainingkleding van de landen en clubs waar het merk kledingsponsor van is, zijn namelijk geïnspireerd door het Condivo 18 template van het sportmerk. Dit betekent dat de training tops dit jaar een diepe, brede v-hals bevatten. De kleur van de training top van Ajax is dit jaar geheel goud. Kenmerkend aan dit template is dat de bovenkant van de training sweater een iets lichtere kleur heeft dan de onderkant van de training sweater. Een ander detail van het nieuwe template van adi is dat de drie strepen van het merk over de schouders en mouwen lopen. Deze strepen zijn op het Ajax trainingspak zwart. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de top nog strakker om het lichaam valt en dat de mouwen de fit van een handschoen hebben. De mouwen van de training sweater van Ajax zijn bovendien raglanmouwen. Een kenmerk hiervan is dat deze goed meebewegen met de bewegingen van de armen en dit zorgt weer voor voldoende bewegingsvrijheid. Op de linker borst staat het logo van de club, inclusief de drie kampioenssterren. De andere borst bevat het logo van adidas. Het jack heeft dezelfde kleur als de drill top. Ook het jack is gebaseerd op het Condivo template van adi en deze bevat dus ook een baseball collar.

Aan de technologieën en het materiaal van de trainingsbroek heeft het merk dit jaar niks veranderd. Uiteraard is de kleur van de Ajax trainingsbroek wel anders dan vorig seizoen. De trainingsbroek is zwart en bevat aan de bovenkant een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. De zijkanten van de broek zijn uitgerust met de drie strepen van adi. Deze strepen zijn goud. Verder bevat de broek aan de onderkant enkelritsen, waardoor je de broek makkelijk en snel over je sneakers en voetbalschoenen aan en uit kunt doen. De zijkanten van de broek bevatten natuurlijk ook zakken. Zoals alle pakken van adidas is ook het nieuwe trainingspak van Ajax uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer. 

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingspak van Ajax, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als De Ligt, Tagliafico, Ziyech, Van de Beek, Schöne, Kluivert, Dolberg, Neres en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt voor 2018-2019

Ajax trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Ajax pak voor 2018-2019 kan je vanaf nu kopen in de officiële shop! De training top heeft voor volwassenen een prijs van € 74,95. Dit betreft de maten S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen heeft de top een prijs van € 64,95. De bijbehorende broek is voor volwassenen € 54,95 en voor kinderen € 44,95. Het PES trainingspak, het pak met het jack, heeft ook dezelfde prijs als afgelopen seizoen. Voor volwassenen is dit € 99,95 en voor kinderen € 89,95. Wil je andere producten van de Amsterdammers bestellen? Check het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel altijd de nieuwste Ajax trainingskleding in deze SHOP!