10 februari 2016

Oostenrijk uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Oostenrijk uitshirt voor Euro 2016 en 2016-2017 is officieel gelanceerd door Puma en de voetbalbond van het land. In dit voetbalshirt speelt Oostenrijk de uitwedstrijden tijdens het EK van 2016 in Frankrijk en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 op vreemde bodem gedurende deze periode. Tijdens het EK is Oostenrijk ingedeeld in poule F met Portugal, Ijsland en Hongarije. Tijdens de kwalificatie voor het WK is het land ingedeeld in poule D met Wales, Servië, Ierland, Moldavië en Georgië. Het nieuwe uitshirt van Oostenrijk heeft weer een echte retro design en lijkt gebaseerd te zijn op de shirts van de jaren '70. We bespreken het design hieronder.

Oostenrijk uittenue 2016-2017

Het nieuwe Oostenrijk Euro 2016-2017 uitshirt is overwegend wit en bevat zwarte accenten. Hiermee heeft het shirt vrijwel hetzelfde design als het voetbalshirt van 1982. De zwarte accenten komen terug in de v-hals en in de band over de schouders en mouwen. De mouwen worden bovendien afgesloten met een zwarte bies. Het logo van Puma staat in het zwart op de rechter borst en in het wit op de mouwen. De Duitse kledingsponsor is inmiddels al meer dan veertig jaar verbonden aan de voetbalbond van Oostenrijk en de vertegenwoordigende teams. De andere borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Oostenrijk (Österreichischer Fußball-Bund (OFB). Het nieuwe uittenue van Oostenrijk kent verder weinig opvallende details. Het short van het tenue is geheel zwart met aan de zijkanten een witte strip. Op de voetbalbroekjes zijn ook de logo's van de OFB en Puma vertegenwoordigd. De kousen van het tenue zijn geheel wit en bevatten de initialen van de voetbalbond. Check hieronder de foto's van het nieuwe tenue van het land dat voor de tweede keer in de geschiedenis deelneemt aan het EK. Eerder nam het land in 2008 deel aan het EK. Destijds organiseerden Oostenrijk en Zwitserland het toernooi. Eerder werd al het nieuwe Oostenrijk thuisshirt voor 2016-2017 gelanceerd. Deze nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door steren als Janko, Arnautovic, Alaba en Junuzovic!

Oostenrijk uitshirt kopen

Het nieuwe Oostenrijk uitshirt 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de Oostenrijk shop van Subside Sports of in de de Oostenrijk shop. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 60,-. Laat bij Subside Sports ook je Oostenrijk voetbalshirt voorzien van de officiële Oostenrijk bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Directe levering. Check bovendien andere beschikbare en goedkopere Oostenrijk producten in het overzicht hiernaast of hieronder, zoals goedkopere sweaters en t-shirts van het land. Check alle retro shirts en jacks van Oostenrijk bij Sportus.nl

Heb je een mening? Deel het hieronder!


Oostenrijk-uitshirt-2016-2017

Austria _Away _Environment Shot _3

Oostenrijk -tenue -uit -2016-2017