Oostenrijk uitshirt 2018-2019

Puma is druk bezig met het lanceren van de nieuwe voetbalshirts voor de nationale teams. Ook het nieuwe uitshirt van Oostenrijk kan niet ontbreken in deze collectie. Ondanks dat Oostenrijk zich helaas niet heeft geplaatst voor het WK voetbal in Rusland. Gaan we dit uitshirt toch veel zien. Tijdens de uitwedstrijden voor de kwalificatie voor het Euro 2020 is dit shirt te zien maar ook tijdens oefenwedstrijden die uit gespeeld worden is dit shirt te zien. Ook tijdens de UEFA Nations League gaat dit shirt gedragen worden. De UEFA Nations League is een nieuw toernooi. Dit toernooi vervangt enkele oefenwedstrijden en ook bij dit toernooi is het mogelijk om een ticket te verdienen voor het Euro 2020. Tijdens de UEFA Nations League is Oostenrijk ingedeeld in een poule met Bosnië-Herzegovina en Noord-Ierland. De mannen van bondscoach Marcel Koller gaan tijdens dit toernooi proberen zowel een ticket voor het Euro 2020 te veroveren als promotie naar divisie A af te dwingen.

Oostenrijk uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uittenue van Puma is ontworpen door het Duitse sportmerk Puma. Omdat Puma verantwoordelijk is voor het uitshirt van Oostenrijk is de basis van het shirt wit. Puma heeft vandaag namelijk meerdere uitshirts gelanceerd, onder anderen de shirts van Uruguay, Servië, Senegal, Zwitserland en Ivoorkust. Al deze shirts hebben een witte basis. De hals van het shirt is rond en in de achterkant van de kraag is de vlag van Oostenrijk verwerkt. Op de mouw van het shirt staat het logo van Puma en ook op de rechterkant van de borst is het logo van Puma te zien. De linkerkant van de borst bevat het logo van de Oostenrijkse voetbalbond. Het Nationaal elftal van Oostenrijk staat op dit moment op de 28e plaats op de FIFA wereldranglijst. De laatste keer dat Oostenrijk zich plaatste voor het WK was in 1998. Wel plaatste het land zich voor het Europese kampioenschap in 2016. Ondanks dat de ploeg hier maar 1 punt pakte was dit wel tegen de uiteindelijke winnaar Portugal. David Alaba en Marko Arnautovic zijn op dit moment de dragende krachten van het nationaal elftal van Oostenrijk. Zei moeten ervoor zorgen dat de Oostenrijkse selectie zich plaatst voor het Euro 2020. Net zoals bij alle andere shirts van Puma wordt ook bij dit shirt gebruik gemaakt van de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling vochtafvoer en ventilatie tijdens wedstrijden waardoor de spelers optimaal kunnen presteren. Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwarte broek en witte kousen

Oostenrijk voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van Oostenrijk is vanaf nu te koop in de onderstaande winkel. Het is alleen mogelijk het shirt te kopen voor volwassenen dit kan in de maten S, M, L, XL, XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 85,- In de onderstaande winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je eigen naam en rugnummer achterop, of natuurlijk met de bedrukking van je favoriete spelers van de Oostenrijkse selectie. Hiervoor wordt de originele bedrukking gebruikt. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers dragen op het shirt! In onderstaande winkel is het ook mogelijk om andere (goedkopere) Oostenrijk fan artikelen te kopen. Check deze artikelen hiernaast en in de webshop! Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Oostenrijk voetbalshirt in DEZE WINKEL!