7 november 2017

Oostenrijk thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Oostenrijk voetbalshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de voetbalbond van het land en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal de wedstrijden in de UEFA Nations League en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2020 gedurende 2018-2019. Het Oostenrijkse voetbalelftal heeft zich niet weten te plaatsen voor het WK in Rusland. Tijdens de UEFA Nations League speelt Oostenrijk in Divisie 2. Ook komende jaargang is Puma weer kledingsponsor van het nationale voetbalteam. Het Duitse sportmerk en de voetbalbond van het land hebben sinds de jaren '70 al een partnership. Check hieronder meer over het design van het nieuwe thuishirt van het Oostenrijkse voetbalelftal.

Oostenrijk thuis tenue 2018-2019

Het Oostenrijk shirt voor 2018-2019 is deze jaargang weer geheel rood, waarbij de mouwen wat donkerder zijn. De mouwen van het shirt zijn zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend hieraan is dat deze strak om de armen vallen en perfect meebewegen met de bewegingen van de armen, zodat de spelers van het nationale elftal voldoende bewegingsvrijheid hebben, wanneer dit shirt gedragen wordt. De mouwen bevatten ook dit seizoen ook weer een zogenaamde T7 strip over de schouders en mouwen. Deze strip bevat, evenals de andere Puma voetbalshirts van landenteams, een design van dunne puntjes. Dit wordt het ''gradient'' design genoemd. Dit gradient design komt ook weer terug aan de onderkant van het voetbalshirt. Hier bevindt zich een watermerk, dat geïnspireerd is door het landschap en de heritage van het land. Het betreft hier namelijk een print van de gebergtes in Oostenrijk. Deze print staat ook op de achterkant van het voetbalshirt. Over de borst bevindt zich tevens een design van dunne puntjes. De rechter borst en de mouwen zijn uitgerust met het embleem van Puma en de linker borst bevat het logo van de voetbalbond van het land: Österreichischer Fußball-Bund (OFB). Verder bevat de achterkant van het shirt aan de bovenkant een witte strip.

Het nieuwe Oostenrijk Puma tenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een wit broekje.  Op de broekjes staan bovendien de logo's van de voetbalbond en Puma. De kousen van het tenue van Oostenrijk tenue zijn overwegend rood met witte details. Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe voetbalshirts van het nationale elftal van Oostenrijk uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts zijn daarnaast uitgerust met de nieuwe Puma evoKNIT technologie.  Of dit ook het nieuwe Oostenrijk tenue wordt, is niet bekend. Het nieuwe voetbalshirt van het Oostenrijkse voetbalelftal wordt vanaf nu gedragen door spelers als Alaba, Arnautovic, Dragovic, Janko, Harnik, Junuzovic en andere sterren. Check ook het Oostenrijk uitshirt voor 2018-2019. 

Oostenrijk voetbalshirt kopen

Het nieuwe voetbalshirt van het nationale elftal van Oostenrijk kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande shop. De prijs van het shirt is voor volwassenen ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shop kan je het shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen. Wil je andere of goedkopere Oostenrijk producten kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop je nieuwste Oostenrijk shirt in deze online winkel!

of deze SHOP!