Wolfsberger AC voetbalshirts 2019-2020

Wolfsberger AC en kledingsponsor JAKO hebben inmiddels ook de voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 uitgebracht. In deze tenues speelt de club uit Oostenrijk de wedstrijden in de Oostenrijkse Bundesliga, de beker en de Europa League gedurende 2019-2020. Wolfsberger AC eindigde afgelopen seizoen op een derde plaats in de Oostenrijkse competitie en speelt daarom in de groepsfase van de Europa League. Hierin neemt de club het op tegen AS Roma, Istanbul Başakşehir en Borussia Mönchengladbach.

Wolfsberger AC thuisshirt 2019-20

Het Wolfsberger AC thuisshirt voor 2019-2020 is overwegend wit met en wordt gekenmerkt door de dunne, rode, groene en zwarte diagonale strepen over het shirt. Verder bevat het tenue een ronde, zwarte hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is zwart. Het logo van JAKO prijkt op het midden van de borst en de linkerborst bevat het logo van de club. De rechterborst is uitgerust met het logo van de Bundesliga en verder bevat het tenue tal van sponsoren zoals Pellets, ORFK, Robitsch, Velox, Immopro, Karnten Sports en Bau-System. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen. Op de voetbalbroekjes staan ook weer verschillende sponsoren. Tijdens de wedstrijden in de Europa League draagt de club overigens een thuisshirt zonder diagonale strepen. Dit Europa League thuisshirt bevat bovendien een witte, ronde hals. 

Wolfsberger AC uitshirt 2019-2020

Het Wolfsberger AC uitshirt voor 2019-2020 is in stijl van de kleuren van één van de tegenstanders in de Europa League. Het tenue heeft namelijk dezelfde kleur als het AS Roma voetbalshirt. Het tenue is bordeaux rood met een oranje taping over de mouwen. Dit voetbalshirt bevat een ronde hals en de logo's van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een bordeaux rood broekje en kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Wolfsberger AC tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Liendl, Sollbauer, Wernitznig, Ritzmaier, Schmitz, Leitgeb en andere sterspelers.

De nieuwe Wolfsbergers tenues kan je vooralsnog alleen bestellen in de online winkel van de club. Wil je andere Europa League tenues bestellen? Check het dan in deze SHOP!