Oostenrijk voetbalshirts 2022-2023

De nationale voetbalbond van Oostenrijk en kledingsponsor Puma hebben de nieuwe Oostenrijk voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt het team van bondscoach Ralf Rangnick de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het EK van 2024 in de periode 2022-2023. Oostenrijk heeft zich namelijk niet geplaatst voor het WK in Qatar. Ook dit jaar is Puma weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Oostenrijk tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk al sinds de jaren '70.

Oostenrijk thuisshirt 2022-2023

Het Oostenrijk thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is rood en bevat een witte henley collar met een knoopje. De logo's van Puma en de Oostenrijkse voetbalbond (Österreichische Fußballnationalmannschaft/OFB). Dit design is geïnspireerd door de voetbalshirts van begin jaren '90. Het Puma logo betreft het zogenaamde no1 logo. Dit logo bevat zowel de Puma cat als het woordmerk. Het logo van Puma staat ook op beide mouwen. In de nek op de achterzijde van het tenue is de naam van het land verwerkt: Österreich. Het Oostenrijk thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje, welke ook de logo's van de voetbalbond en Puma bevat. De kousen zijn volledig rood met op het midden een horizontale witte lijn. Op de kousen prijkt bovendien het Puma logo.

Oostenrijk uitshirt 2022-2023

Het Oostenrijk uitshirt 2022-2023 heeft het standaard template dat Puma gebruikt voor alle uitshirts van landenteams dit seizoen. Dit voetbalshirt is wit met op het midden een zeshoekig vlak met rode lijnen, geïnspireerd door de vlag van het land. De binnenkant van dit vlak bevat de borstnummers van de spelers. De bovenkant van het vlak is uitgerust met het logo van de voetbalbond en de naam van het land. Boven het vlak prijkt het Puma no1 logo in het zwart. Verder bevat het Oostenrijk uitshirt een v-hals met aan de binnenkant een zwart vlak. De mouwen bevatten aan de onderzijde twee rode lijnen. In de nek op de achterzijde van het uittenue prijkt ook weer de naam van het land. Dit tenue wordt gecompleteerd door een rood of wit voetbalbroekje. De kousen zijn wit met op het midden een horizontale rode lijn.

Zoals alle Puma tenues zijn de Oostenrijk voetbalshirts 2022-2023 uitgerust met de nieuwste technologieën van Puma. De authentic tenues (de versie die de spelers dragen) bevatten de nieuwe Puma Ultraweave technologie. Deze tenues zijn super licht (slechts 72 gram), bevatten extra ventilatiezones en zijn vrijwel naadloos. Zowel de Utraweave voetbalshirts als de replica tenues bevatten de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht naar de buitenkant van de tenues en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Puma Oostenrijk voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Alaba, Arnautovic, Sabitzer, Grillitsch, Laimer, Kalajdzic, Demir en nog meer spelers.

Oostenrijk voetbalshirt bestellen

De nieuwe Oostenrijk voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf u bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) zijn de voetbalshirts € 90,- en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn de tenues € 70,-. De voetbalbroekjes zijn beschikbaar vanaf € 35,- en de kousen zijn € 18,-. In deze winkels kun je de Oostenrijk voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer en vind je bovendien andere merchandising van het land.

Bestel de Oostenrijk voetbalshirts in de officiële PUMA SHOP

of deze fanshop! 

Oostenrijk thuisshirt 2022-2023

Oostenrijk thuisshirt 2022-2023

Oostenrijk uitshirt 2022-2023

Oostenrijk uitshirt 2022-2023