19 februari 2016

Oostenrijk trainingspak 2016-2017

En ook Oostenrijk zal tijdens Euro 2016 in een nieuw trainingspak verschijnen. Vandaag is het nieuwe trainingspak van Oostenrijk namelijk officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Puma en de voetbalbond van het land. Dit pak wordt door het nationale elftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden tijdens de kwalificatie voor het EK van 2016. Bovendien wordt het nieuwe pak door Oostenrijk gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de WK kwalificatie- en oefenwedstrijden gedurende 2016-2017. Tijdens het EK is Oostenrijk ingedeeld in een poule F met Portugal, Hongarije en Ijsland. Het nieuwe trainingspak van Oostenrijk heeft een stijlvol design.

Blauw/zwart Oostenrijk trainingspak 2016-2017

Het nieuwe Oostenrijk trainingspak is een combinatie van zwart en turquoise. De basiskleur van het trainingsjack is zwart. De turquoise accenten van het nieuwe trainingspak van Oostenrijk komen terug in een baan over de mouwen en in verschillende banen over de voorkant van het jack. Over de borst loopt een dunne turquoise baan en daaronder bredere turquoise banen. Twee van deze banen zijn uitgerust met diagonale strepen. Hiermee is het template van het jack gebaseerd op de Veloce trainingslijn van de Duitse kledingsponsor Puma. Het logo van het Duitse sportmerk staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de voetbalbond van Oostenrijk: Österreichischer Fußball-Bund (OFB). De zijkanten van het jack bevatten nog twee zakken. Het nieuwe Oostenrijk trainingspak wordt gecompleteerd door een strakke zwarte TECH trainingsbroek. Een kenmerk van deze trainingsbroek is dat de pijpen strak om de kuiten en enkels vallen. Ook hierop zijn de logo's van de voetbalbond en Puma op vertegenwoordigd. Alle trainingskleding van het land dat voor de tweede keer in de geschiedenis mee doet aan het EK, is uitgerust met de Puma Dry Cell technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, vochtafstoting en ventilatie, waardoor sterren als Juzunovic, Alaba en Arnautovic optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto van het nieuwe trainingspak. Dit pak kan je uiteraard direct kopen!

Oostenrijk trainingspak kopen

Het nieuwe Oostenrijk Euro 2016 trainingspak kan je zowel voor kinderen als voor volwassenen kopen. Bij de ene shop kan je het trainingsjack en de trainingsbroek los kopen en bij de andere shop kan je het pak als geheel kopen. De prijs van het pak voor volwassenen is ongeveer € 105,- en voor KIDS ongeveer € 95,-. Directe levering en gratis verzending! Check ook het overzicht met goedkopere en andere Oostenrijk producten in het overzicht hiernaast. Inclusief de mogelijkheid je Oostenrijk voetbalshirt te laten bedrukken met de officiële printing van het land!

Koop het nieuwste Oostenrijk pak bij Subside SportsOostenrijk -trainingspak -2016-2017