Het Olympique Marseille voetbalshirt ter ere van 120 jarig bestaan

Op 31 augustus 2019 bestaat Olympique Marseille 120 jaar. Dat viert de club met een speciaal voetbalshirt. Hoewel het voetbalshirt eigenlijk bedoeld was om te dragen tijdens de wedstrijden in Europa, is het omgeturnd tot ‘’anniversary’’ voetbalshirt. Olympique Marseille eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Franse competitie en dit geeft geen recht op het spelen van Europa League voetbal. Gelukkig valt er in Zuid Frankrijk toch nog wat te vieren en wordt het tenue ter ere van het 120 jarig bestaan gewoon in de competitie gedragen. Op 1 september speelt Marseille in dit nieuwe tenue namelijk tegen Saint Etienne. Het tenue wordt verder dit seizoen gebruikt als vierde voetbalshirt. 

Olympique Marseille tenue ter ere van 120 jarig bestaan 2019-2020

Het nieuwe Olympique Marseille voetbalshirt ter ere van het 120 jarig bestaan is overwegend wit en wordt gekenmerkt door het lichtblauwe kruis over de voorkant van het tenue. Dit betreft het kruis uit de vlag van de stad Marseille. Verder is het tenue uitgerust met een ronde hals in het lichtblauw. Op het midden van de borst bevindt zich een gouden inscriptie ter ere van de verjaardag van de club. Ook de onderkant van het tenue is uitgerust met een speciale badge ter ere van het jubileum van de club die onder leiding staat André Villas Boas. Op de borst prijken de logo’s van Puma en de Franse club & het midden van het tenue is uitgerust met het logo van sponsor UBER EAT. Het logo van Puma staat bovendien in het zilver op beide mouwen. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2018-2019 de tenues van ''L'Ol.'' Het tenue wordt compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje. De kousen van het tenue ter ere van het 120 jarig bestaan zijn wit met twee lichtblauwe banen en daartussen een gouden Puma logo. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Olympique Marseille tenue ter ere van het 120 jarig bestaan, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Payet, Benedetto, Gustavo Dias, Thauvin en andere spelers. Check bovendien het Olympique Marseille thuisshirt en uitshirt voor 2019-2020.

Olympique Marseille voetbalshirt kopen

Het nieuwe Olympique Marseille tenue ter ere van het 120 jarig bestaan kun je vanaf begin september bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het tenue is voor volwassenen € 89,95 en dit shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. In de onderstaande shops kun je het tenue van Marseille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Marseille voetbalshirt vanaf nu in deze SHOP! 

of  in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)