Olympique Marseille thuisshirt 2019-2020

Olympique Marseille heeft in samenwerking met kledingsponsor Puma de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. Adil Rami, Mario Balotelli en Morgan Sanson presenteerden het shirt met de leus: ''LE FLOW DE MARSEILLE.'' In deze nieuwe tenues speelt Olympique Marseille de Ligue 1, Coupe de France en Europa League thuiswedstrijden in het Stade Velodrome gedurende 2019-2020. Ook komend seizoen is Puma weer kledingsponsor van de Franse club. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2018. Destijds tekenden beide partijen een deal voor meerdere jaren.

Olympique Marseille thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op verschillende voetbalshirts uit de historie van de club. ''L'OM'' bestaat dit jaar namelijk 120 jaar en om die reden heeft het shirt een retro design. Het voetbalshirt is wit en wordt gekenmerkt door de licht blauwe pinstripes over het tenue. In deze strepen is heel subtiel de naam van de Franse club verwerkt. Het nieuwe Olympique Marseille thuistenue is bovendien uitgerust met een V-hals. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Puma in het lichtblauw en de linkerborst bevat het logo van de club. Boven het logo prijkt ook dit seizoen weer een gouden ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Champions League in 1993. De onderkant van het tenue is uitgerust met een speciale badge ter ere van het 120 jarig bestaan van de Franse club. Deze badge bevat een vintage logo van de club met daarboven een lijn in de kleuren van de Franse vlag en een gouden ster. De badge bevat ook de tekst: ''120eme ANNIVERSAIRE.'' De binnenkant van de hals en de achterkant van de hals bevatten een speciale taping en op de taping aan de achterkant van het shirt is een lichtblauw kruis verwerkt. Dit is het kruis uit de vlag en het wapen van de stad Marseille. Het tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een licht blauwe band. De kousen van het thuistenue zijn ook wit met twee lichtblauwe banen aan de bovenkant.

Uiteraard zijn ook de nieuwe Olympique Marseille tenues weer uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Balotelli, Rami, Payet, Germain, Sakai, Gustavo, Lopez en andere sterspelers.

Olympique Marseille voetbalshirt kopen

Het nieuwe Olympique Marseille voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) heeft het voetbalshirt een prijs van € 70,- en voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 85,-. De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen vanaf € 18,-. In de onderstaande shops kun je het tenue van Marseille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Marseille voetbalshirt vanaf nu in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

of in deze SHOP!