Olympique Marseille uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Olympique Marseille en kledingsponsor Puma hebben afgelopen weekend het nieuwe uitshirt en 3e shirt van de Zuid-Franse club uitgebracht op een speciaal evenement in het Museum of European and Mediterranean Civilisations. In deze nieuwe uitshirts speelt Olympique Marseille de uitwedstrijden in Ligue 1, de beker en Europa League gedurende 2019-20. ''L'Ol'' eindigde afgelopen seizoen op een teleurstellende vijfde plaats en speelt dit seizoen daarom in de Europa League. Ook dit seizoen is Puma kledingsponsor van de club van trainer André Villas-Boas. Het Duitse sportmerk heeft deze functie namelijk sinds 2017.

Olympique Marseille uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Olympique Marseille uitshirt voor 2019-2020 is dit seizoen overwegend lichtblauw en bevat een all-over print van diagonale banen en ruiten. Deze print is geïnspireerd door het dak van het stadion van de club, het Stade Velodrome. Verder bevat het uitshirt een ronde hals in het wit en de binnenkant van de hals is uitgerust met een witte taping. In de nek aan de achterkant van het tenue is in dit gedeelte een lichtblauw kruis verwerkt. Dit is het kruis uit de vlag van Marseille. Het logo van Puma staan zowel op de rechterborst als op de mouwen en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief een gouden ster. De gouden ster verwijst naar het winnen van de Champions League in 1993. De onderkant van alle Olympique Marseille voetbalshirts bevat een speciaal label. Dit is een label als verwijzing naar het 120 jarig bestaan van de club. Marseille werd namelijk in 1899 opgericht. Het nieuwe uittenue van Olympique Marseille wordt compleet gemaakt door een lichtblauw broekje en kousen met witte details.

Olympique Marseille 3e shirt 2019-2020

Het nieuwe Olympique Marseille 3e shirt voor 2019-2020 is geheel zwart met aan de bovenkant een print. Dit betreft een print van lijnen die kriskras door elkaar heenlopen. Dit patroon is geïnspireerd door de architectuur van van het Mucem, een populair museum in de stad. Het derde tenue van Marseille bevat verdere en V-hals en de logo's van de club en Puma op het shirt zijn goud. Ook dit voetbalshirt bevat aan de onderkant een label met een verwijzing naar de verjaardag van de club. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een gouden band. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het nieuwe Marseille tenue.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Olympique Marseille uitshirts voor 2019-2020, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Balotelli, Thauvin, Payet, Rami, Germain, Sakai en nog meer spelers. Check ook het Olympique Marseille thuisshirt. 

Olympique Marseille uitshirt en 3e shirt kopen

Het nieuwe Olympique Marseille uitshirt en 3e shirt kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) heeft het voetbalshirt een prijs van € 70,- en voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) heeft het tenue een prijs van € 85,-. De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen vanaf € 18,-. In de onderstaande shops kun je het tenue van Marseille ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering!

Bestel je Marseille voetbalshirt vanaf nu in deze SHOP! 

of  in deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)