4 mei 2016

Olympique Marseille thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Olympique Marseille shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel bekend gemaakt door Olympique Marseille en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Olympique Marseille komend seizoen de Ligue 1 en Coupe de Ligue thuiswedstrijden in het Stade Vélodrome. Marseille speelt komend seizoen geen Europees voetbal, omdat het tijdens 2015-2016 teleurstellend in het rechter rijtje is geëindigd. Het nieuwe shirt van Marseille heeft een geheel nieuw design en is een ode aan de stad waar het gevestigd is. We bespreken het design van het nieuwe shirt hieronder.

Olympique Marseille thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt is zoals altijd overwegend wit en wordt gekenmerkt door het grote licht blauwe kruis over de borst van het shirt. Hiermee is het shirt geheel in stijl van de clubkleuren van de Franse club. Het kruis is afkomstig uit het stadswapen van de stad Marseille. Verder bevat het nieuwe Marseille voetbalshirt een ronde hals. De binnenkant van de hals bevat een horizontale licht blauwe en gouden lijn. Bovendien bevat de binnenkant van de kraag een speciaal detail. Hierin is namelijk het embleem van de stad Marseille verwerkt: de Armoiries de Marseille. In de bies aan de onderkant van de mouwen is ook de gouden en licht blauwe kleur verwerkt. De drie Adidas strepen staan dit jaar niet op de schouders en mouwen, maar lopen in het licht blauw over de zijkanten van het shirt. Veel van de nieuwe Adidas voetbalshirts voor het seizoen 2016-2017 bevatten deze strepen niet meer over de mouwen en schouders, maar aan de zijkanten van het shirt. De rechter borst bevat het logo van de Duitse kledingsponsor in het wit. Adidas is sinds 1974 al kledingsponsor van de Franse club. De andere borst bevat het logo van de club. Shirt- en hoofdsponsor van Olympique Marseille is INTERSPORT. De sportketen is sinds het seizoen 2012-2013 verbonden aan de club en verlengde medio februari het contract tot in ieder geval het einde van 2016-2017. Het nieuwe Olympique Marseille tenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe Adidas strepen. Bovendien zijn op de shorts de logo's van de club en Adidas verwerkt. De kousen van het nieuwe thuistenue van Olympique Marseille zijn wit met aan de bovenkant een licht blauwe horizontale band met daarboven drie verticale Adidas stripes. De nieuwe Marseille tenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder het nieuwe shirt waarin sterren als Diaby, Diarra, Fletcher, Batshuayi en Rekik zullen schitteren gedurende 2016-2017. Check ook meer informatie over het nieuwe Olympique Marseille uitshirt 2016-2017. Of check het nieuwe 3e shirt, welke een ode is aan de Argentijnse spelers die de club in de geschiedenis gediend hebben. 

Olympique Marseille voetbalshirt kopen

Het nieuwe Marseille shirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 80-€ 85,- en voor kinderen € 65,-. De longsleeve versie is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 90,-. Wil je het shirt van Olympique Marseille laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers, dan is dat hier ook geen probleem. Of check ook het overzicht met andere beschikbare producten van de Franse club in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het nieuwe Marseille voetbalshirt in deze Marseille STORE

of in deze shop!

Olympique -marseille -shirt -thuis -2016-2017