4 mei 2016

Olympique Marseille uitshirt 2016-2017

Het Olympique Marseille uitshirt 2016-2017 is vandaag tegelijkertijd met het nieuwe Marseille thuisshirt gelanceerd door de Franse club en Adidas. In dit nieuwe shirt speelt L'om dit voetbalshirt de Ligue 1 en Coupe de La Ligue uitwedstrijden in het seizoen 2016-2017. Omdat de club in het rechter rijtje van de Franse competitie is geëindigd, speelt het komend seizoen geen Europees voetbal. Het nieuwe shirt van de club heeft een kleur, die het al vaker gehad heeft in de geschiedenis van de club. We bespreken het design hieronder en geven daarna aan waar je dit shirt direct en exclusief kunt kopen.

Olympique Marseille uittenue 2016-2017

Het nieuwe Olympique Marseille uitshirt voor 2016-2017 heeft een vrij simpel design en is overwegend navy blauw. Verder is het nieuwe shirt uitgerust met zilveren details. De zilveren details komen allereerst terug in de Adidas trademark strepen aan de zijkanten van het voetbalshirt. Bovendien bevat de bies aan de onderkant van de mouwen een mat zilveren bies. Het shirt van ''L'OM'' is verder uitgerust met een ronde hals. Op de borst prijken de logo's van de club en kledingsponsor Adidas. De Duitse kledingsponsor is sinds 1974 al kledingsponsor van de Franse club. Het logo van de club is uitgerust met een ster. Deze zilveren ster verwijst naar de gewonnen Champions League in 1993. In het logo is ook de leus van de club verwerkt: 'Droit Au But''. Op het midden van het nieuwe Marseille uitshirt staat het logo van kledingsponsor INTERSPORT. De sportketen is sinds het seizoen 2012-2013 hoofd- en shirtsponsor van de club. Het nieuwe Marseille uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw short met aan de zijkanten weer de zilveren strepen van Adidas. Ook bevatten de voetbalbroekjes de logo's van de club en de kledingsponsor. De kousen hebben ook deze kleur en bevatten aan de bovenkant een horizontale zilveren lijn met daarboven drie verticale zilveren streepjes. De nieuwe Marseille uittenues zijn uitgerust met de Climacool technologie van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check hieronder het nieuwe uitshirt waarin sterren als Diaby, Diarra, Fletcher, Batshuayi en Rekik zullen schitteren gedurende 2016-2017. Check ook meer informatie over het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt van 2016-2017.  Of check het nieuwe 3e shirt, welke een ode is aan de Argentijnse spelers die de club in de geschiedenis gediend hebben. 

Olympique Marseille voetbalshirt kopen

Het nieuwe Marseille uitshirt voor 2016-2017 kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80-€ 85,- en voor kinderen € 65,-. De longsleeve versie is alleen beschikbaar voor volwassenen en heeft een prijs van € 90,-. Wil je het shirt van Olympique Marseille laten bedrukken met een eigen naam en nummer of van één van de spelers, dan is dat hier ook geen probleem. Of check ook het overzicht met andere beschikbare producten van de Franse club in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen. Directe levering en gratis verzending! 

Koop het nieuwe Marseille voetbalshirt in deze Marseille STORE

of in deze shop!

Olympique -Marseille -uit -shirt -2016-2107