9 mei 2017

Olympique Marseille 3e shirt 2017-2018

Olympique Marseille heeft komend seizoen ook een 3e shirt. Hoewel de meeste alternatieve uitshirts of 3e shirts van adidas pas in september worden gelanceerd, zijn het Duitse sportmerk en de Franse club er met het derde shirt voor 2017-2018 vroeg bij. Deze is namelijk vandaag officieel bekend gemaakt. In dit nieuwe shirt speelt Marseille de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France en Europese uitwedstrijden gedurende komend seizoen. Het nieuwe tricot van ''L'Om'' heeft in ieder geval een opvallende kleur.

Paars Olympique Marseille 3e shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe alternatieve uitshirt van Marseille is overwegend paars en bevat een klassieke polo kraag met drie knoopjes. Deze paarse Verder heeft het nieuwe 3e shirt van Marseille een vrij simpel design. De drie strepen van adidas staan op de zijkanten van het shirt in het wit en het logo van het Duitse sportmerk prijkt ook in het wit op de rechter. Dit is overigens het laatste seizoen dat het Duitse sportmerk de tenues en trainingskleding van de Zuid Franse club verzorgt. Vanaf 2018-2019 neemt Puma het stokje van adidas over. Adidas was sinds 1996 kledingsponsor van de club van trainer Rudi Garcia en was dit eerder al in de periode 1976-1994. De linker borst bevat een speciaal Marseille logo. Dit betreft het logo dat Marseille had bij de oprichting in 1899. Opvallend aan het nieuwe shirt is dat er geen sponsorlogo aanwezig is. Momenteel is de club nog op zoek naar een nieuwe shirtsponsor. De club neemt vanaf de zomer van 2017 namelijk afscheid van sponsor Intersport. Het nieuwe tenue van Olympique Marseille wordt gecompleteerd door een paars voetbalbroekje. De zijkanten van het broekje zijn uitgerust met de drie witte adidas stripes. Op de broekjes staan ook de logo's van de club en adidas. De kousen hebben ook deze opvallende kleur en bevatten aan de bovenkant drie verticale strepen en op het midden van de sokken staan het logo van adidas en de initialen van de club: L'OM! Check ook het nieuwe Marseille thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018.

Ook de nieuwe 3e tenues van Marseille zijn uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De nieuwe 3e shirts worden vooral in de Europese wedstrijden gedurende 2017-2018.

Paars Olympique Marseille shirt en tenue kopen

Het nieuwe Marseille 3e shirt kan je evenals het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018 vanaf nu kopen in de onderstaande winkels voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt is ongeveer € 84,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. Voor peuters en baby's is het tenuetje zelfs nog goedkoper. In deze shops kan je het nieuwe Marseille shirt ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van Marseille. Wil je andere producten van de club kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe paarse Marseille 3e shirt vanaf nu in deze ONLINE SHOP!

of deze STORE!