9 mei 2017

Olympique Marseille thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe en voorlopig laatste adidas Olympique Marseille voetbalshirt is vandaag officieel bekend gemaakt door de Franse club en adidas. In dit nieuwe thuisshirt speelt ''L'Om'' de Ligue 1 en Coupe de Ligue wedstrijden gedurende 2017-2018. Dit is hoe dan ook het laatste Marseille shirt van adidas. Vanaf 2018-2019 wordt Puma namelijk de nieuwe kledingsponsor van de club uit het Zuiden van Frankrijk. Beide partijen tekenden eerder dit jaar een contract voor een langere periode. Adidas was sinds 1996 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1974-1994. Check hieronder alle details van het nieuwe shirt en tenue van Marseille.

Olympique Marseille thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Olympique Marseille tenue voor 2018-2019 heeft een cleane uitstraling en is zoals altijd overwegend wit met licht blauwe accenten. Verder wordt het shirt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten wit over het shirt. De licht blauwe details, uit de clubkleuren van de club, komen terug in de drie strepen van adidas, welke alleen over de schouders lopen. Daarnaast bevat de bies aan de onderkant van de mouwen licht blauwe tinten. Een opvallend detail is te vinden aan de binnenkant van de v-hals. Hier bevindt zich een klein embleem met gele en rode verticale banen. Dit is het embleem of de vlag van de Provence, het gebied waarin Marseille ligt. De rechter borst van het nieuwe tricot van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Velodrome bevat het performance logo van adidas in het licht blauw, terwijl de andere borst het logo van de club bevat. Boven dit logo staat een gouden ster, welke verwijst naar de gewonnen Champions League in 1993. Het logo van de club bevat bovendien de leus van de club: ''Droit au but'.'' Het nieuwe Marseille shirt is vooralsnog sponsorloos. De huidige shirtsponsor Intersport en Marseille nemen vanaf juni afscheid van elkaar. 

Het nieuwe tenue van Marseille wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe adidas strepen. Bovendien staan de logo's van de club en adidas op de voetbalbroekjes. De kousen zijn geheel wit met aan de bovenkant drie verticale stripes en het logo van de club op het midden. Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Marseill tenues uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Vanaf nu schitteren sterren als Payet, Thauvin, Gomis, Rekik en Doria in dit nieuwe shirt. Check ook het nieuwe Olympique Marseille uitshirt voor 2017-2018. 

Olympique Marseille voetbalshirt tenue kopen

Het nieuwe Olympique Marseille shirt 2017-2018 kan je per direct voor kinderen en volwassenen kopen.  De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. Uiteraard heb je de mogelijkheid deze shirts te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van Marseille. Wil je andere Marseille producten kopen? Check dan het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder! Directe levering gegarandeerd. 

Scoor het nieuwe Marseille thuisshirt vanaf nu in deze ONLINE SHOP!

of deze STORE!