9 mei 2017

Olympique Marseille uitshirt 2017-2018

Vandaag is ook het nieuwe uitshirt van Olympique Marseille officieel gelanceerd door de Franse club en kledingsponsor adidas. In dit nieuwe voetbalshirt speelt L'Om de Ligue 1, Coupe de Ligue, Coupe de France en Europese uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Dit is voorlopig het laatste uitshirt, dat door adidas wordt gepresenteerd. Vanaf 2018-2019 wordt Puma kledingsponsor van Marseille en gaat de tenues en trainingskleding van de Franse club verzorgen. Check hieronder alle details van het nieuwe tricot dat gebruikt gaat worden in de uitwedstrijden.

Olympique Marseille uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Olympique Marseille uitshirt voor 2017-2018 is geheel in stijl van de clubkleuren van de club en is licht blauw met witte details. Verder heeft het shirt een vrij simpel design. Het shirt bevat een crew neck en de drie strepen van adidas zijn op de zijkanten van het shirt geplaatst. Het adidas performance logo versiert de rechter borst van het nieuwe shirt. Na dit seizoen nemen adidas en Marseille afscheid van elkaar. Het merk was sinds 1996 kledingsponsor van de Franse club en was dit eerder al in de periode 1974-1994. Vanaf volgend seizoen neemt Puma het stokje over. De andere borst is uitgerust met het logo van Marseille. Boven dit logo prijkt een ster, welke verwijst naar de gewonnen Champions League in 1994. Het nieuwe uitshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stade Velodrome is vooralsnog sponsorloos. Marseille en Intersport nemen namelijk vanaf juni 2017 afscheid van elkaar. Vooralsnog heeft de Zuid Franse club geen nieuwe shirtsponsor gepresenteerd. Het nieuwe Marseille uittenue wordt gecompleteerd door een helder blauw (royal blue) voetbalbroekje met aan de zijkanten drie witte adidas strepen. Bovendien zijn de logo's van Marseille en adidas op de voetbalbroekjes vertegenwoordigd. De kousen zijn weer overwegend licht blauw en bevatten aan de bovenkant een helder blauwe band, waarin drie verticale adidas stripes zijn verwerkt. Op de kousen staat naast het logo van adidas ook de initialen van de club: OM.

De nieuwe Marseille tenues zijn zoals alle tenues van adidas uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. Het nieuwe uitshirt wordt vanaf nu gedragen door sterren als Rekik, Payet, Gomis, Thauvin, Lopez, Cabella, Sakai, Diaby, Evra en nog meer spelers. Check ook het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt voor 2017-2018.

Olympique Marseille uitshirt en tenue kopen

Het nieuwe Marseille uitshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL. Deze shirts kan je ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van Marseille. Wil je andere Olympique Marseille producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor het nieuwe Marseille uitshirt vanaf nu in deze ONLINE SHOP!

of deze STORE