Olympique Marseile 3e shirt 2019-2020 uitgelekt

Alle Olympique Marseille voetbalshirts voor 2019-2020 zijn inmiddels uitgelekt en het lijkt er op dat de club uit Zuid Frankrijk ook komend seizoen een 3e shirt of alternatief uitshirt krijgt. Dit shirt wordt komend seizoen het ''Cup'' voetbalshirt genoemd, wat betekent dat ''L'Om'' waarschijnlijk in dit voetbalshirt de uitwedstrijden in de verschillende cups speelt, dus met name in de Coupe de Ligue & France en in de Champions of Europa League. Het is overigens nog niet zeker of dit ook echt het nieuwe derde tenue van Marseille wordt. Het 3e shirt wordt namelijk pas medio juli officieel gelanceerd door de club en Puma. Check hieronder de eerste details.

Zwart Olympique Marseille cup shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Olympique Marseille 3e shirt voor 2019-2020 heeft de meest moderne look van alle nieuwe Marseille tenues voor komend seizoen. Het shirt is geheel zwart en bevat een all-over print over de borst. Dit betreft een camouflage print, gebaseerd op het Cup Jersey Core template van het Duitse sportmerk. Opvallend aan het nieuwe shirt zijn bovendien de oranje logo's op het tenue. Zowel het logo van Puma op de rechter borst en mouwen, als de logo's van de club en hoofdsponsor Orange op het tenue lijken geheel oranje te worden. De laatste keer dat het Marseille shirt oranje accenten had, was in 2012-2013. Toen was adidas nog kledingsponsor van de club. Sinds de zomer van 2018 verzorgt Puma de voetbalshirts van Olympique Marseille en destijds tekenden beide partijen een contract voor de duur van vijf jaar. Boven het logo van Marseille staat overigens ook nog een oranje ster. Deze ster verwijst naar het winnen van de Champions League in 1993. Marseille was in 1993 de eerste winnaar van het kampioenenbal. Hiervoor heette het toernooi nog de Europa Cup I. De nieuwe Marseille tenues voor 2019-2020 bevatten ook een speciaal label aan de onderkant van de shirts. Deze tags lijken een verwijzing te bevatten naar het 120 jarig bestaan van de club. ''L'Om'' is namelijk op 31 augustus 1899 opgericht. Het lijkt er verder op dat het nieuwe cuptenue compleet wordt gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen met oranje accenten.

Check hieronder een afbeelding van hoe het cup shirt van Olympique Marseille er mogelijk uit gaat zien. Daar weten we komende zomer meer over. Check bovendien het design van het nieuwe Olympique Marseille thuisshirt en uitshirt voor 2019-2020.

Olympique Marseille voetbalshirt bestellen

De nieuwe Marseille tenues voor 2019-2020 kan je pas vanaf komende zomer bestellen in de onderstaande winkels. Ben je op zoek naar de tenues en trainingskleding van dit seizoen? Check het dan ook in deze online shops. Hier kun je je Marseille tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Of check daar goedkope Marseille t-shirts en hoodies! Directe levering gegarandeerd.

Bestel je Marseille voetbalshirt altijd in deze winkel

of deze SHOP!