24 juni 2015

Olympiakos Piraeus thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe voetbalshirt van Olympiakos is vandaag officieel gelanceerd door de Griekse kampioen en de nieuwe kledingsponsor Adidas. In dit voetbalshirt speelt Olympiakos Piraeus de thuiswedstrijden in de Champions League en de Griekse Super League gedurende 2015-2016. Thuishaven van Olympiakos is het Georgios Karaiskákisstadion. Twee maanden geleden maakten Olympiakos en Adidas al bekend dat het Duitse sportmerk de komende jaren de kledingsponsor van Olympiakos zou worden, te beginnen met de voetbalshirts van komend seizoen.

Olympiakos thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Olympiakos thuisshirt 2015-2016 wordt , zoals traditioneel het geval is, gekenmerkt door de verticale rode en witte banen over het voetbalshirt. De voorkant bevat vier verticale rode banen en drie verticale witte banen. De mouwen van het nieuwe Olympiakos voetbalshirt zijn geheelw it en bevatten rode Adidas trademark strepen over de schouders. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met een rode strip met kleine gaatjes. Hierin is de Adidas Climacool technologie verwerkt, welke ervoor zorgt dat het vocht en water uit de voetbalshirts van Olympiakos worden getransporteerd en zorgt bovendien voor ventilatie, zodat de sterren van Olympiakos Pireaus optimaal kunnen presteren. Deze mesh gaatjes komen ook terug in een baan aan de onderkant van het voetbalshirt in de rood/witte v-hals. Het logo van Adidas staat op het midden van de borst en de het logo van de club is geborduurd op de linker borst. Boven het Olympiakos logo staan vier sterren, welke verwijzen naar de 42 kampioenschappen van de Griekse club. De linker mouw bevat bovendien een speciale goud/witte badge. Dit is een badge ter ere van het 90 jarig bestaan. Olympiakos is namelijk in 1925 opgericht en bestaat dit jaar 90 jaar. Ook de binnenkant van het voetbalshirt bevat een speciaal detial. Hierin staat namelijk de leus van de club: ''We keep on dreaming.'' Het nieuwe Olympiakos thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkant rode Adidas strepen. Bovendien zijn de logo's van Adidas en de Griekse club vertegenwoordigd op de shorts. De kousen zijn ook een combinatie van wit en rood. Check hieronder de foto's van de nieuwe Olympiakos voetbalshirts 2015-2016, waarin sterren als Gago, Mitroglou, Dominguez en Santana tijdens komend seizoen gaan schitteren.

Olympiakos voetbalshirts 2015-2016 kopen

De nieuwe Olympiakos voetbalshirts kan je vanaf medio augustus 2015 kopen in de online Olympiakos shop van Unisportstore of in de  online Olympiakos voetbalshop, evenals andere voetbalshirts van Champions League clubs. Check ook het overzicht met beschikbare Olympiakos producten hiernaast.

Deel hieronder je mening over het nieuwe Olympiakos voetbalshirt!

Adidas -Olympiakos -voetbalshirt -2015-2016

Olympiakos -thuisshirt -2015-2016

Binnenkant -olympiakos -voetbalshirt -2015-2016