15 september 2020

Olympiakos voetbalshirts 2020-2021

De Griekse kampioen Olympiakos Piraeus en kledingsponsor adidas hebben ook de nieuwe Olympiakos voetbalshirts 2020-2021 officieel gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Piraues de wedstrijden in de Griekse Super League, de beker en in Europa gedurende 2020-2021. Adidas is sinds 2015 de kledingsponsor van de Griekse recordkampioen en is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Griekse voetbalclub.

Olympiakos thuisshirt 2020-2021

Het Olympiakos thuisshirt 2020-2021 heeft dit jaar weer de iconische verticale rode en witte banen. De witte banen zijn breder dan de rode banen en de bovenkant van het tenue is uitgerust met een design van flitsende horizontale, dunne, rode en witte strepen, welke naar het midden van het tenue vervagen. Verder bevat het Olympiakos thuisshirt dit jaar een rode V-hals met een dunne witte lijn. De adidas strepen zijn aan de zijkanten van het tenue geplaatst en zijn wit. De mouwen bevatten aan de onderkant ook een subtiele, witte lijn. De rechterborst bevat het adidas logo in het goud en de linkerborst is uitgerust met de Olympiakos clubbadge. Boven deze badge prijken vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 45 landskampioenschappen van de Grieken. Per tien kampioenschappen mag er in Griekenland een ster aan het logo worden toegevoegd. Hoofdsponsor van Olympiakos is Stoiximan. Het gokbedrijf is sinds 2015 de shirtsponsor van de club en prijkt in het rood op het midden van het Olympiakos Pireaus voetbalshirt. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje met witte adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het tenue.

Alle adidas tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de AeroReady technologie van adidas, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Olympiakos voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Rafinha, Valbuena, El-Arabi, Semedo, M'Vila en nog meer spelers. De nieuwe Olympiakos tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Griekse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel! 

Olympiakos thuisshirt 2020-2021