19 juli 2017

Olympiakos voetbalshirts 2017-2018

De nieuwe voetbalshirts van de Griekse club Olympiakos Piraeus zijn officieel bekend gemaakt door de Griekse club en kledingsponsor adidas. In deze nieuwe voetbalshirts speelt Olympiakos de wedstrijden in de Griekse competitie, beker en in Europa gedurende 2017-2018. Olympiakos werd afgelopen seizoen voor de zevende keer achtereen en voor de 44ste keer in haar bestaan kampioen van Griekenland, waardoor het dit seizoen opnieuw Europees voetbal speelt. Adidas is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de club van trainer Hasi. Deze functie vervult het Duitse sportmerk sinds 2015. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt van de in 1925 opgerichte club.

Olympiakos thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Olympiakos thuisshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de brede rode en witte banen over het shirt. De voorkant van het shirt bevat twee brede rode banen en drie brede witte, verticale banen. De zijkanten van het shirt bevatten twee iets dunnere rode banen. Verder bevat het shirt een rode v-hals en zijn de mouwen wit met een rode bies. De drie strepen van adidas zijn dit jaar aan de zijkanten van het voetbalshirt geplaatst en zijn goud. Ook het logo van de Duitse kledingsponsor heeft deze kleur. Op de linker borst prijkt het logo van de club. Hierboven staan vier sterren, welke verwijzen naar de 44 kampioenschappen. Per tien kampioenschappen mag er in Griekenland een ster aan het logo worden toegevoegd. Hoofdsponsor STOXIMAN versiert het midden van het shirt en de binnenkant van de kraag is uitgerust met de leus van de Griekse club: ''We keep on dreaming.'' Het thuistenue van Olympiakos wordt gecompleteerd door een wit broekje met gouden adidas strepen. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Olympiakos uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Olympiakos uitshirt voor 2017-2018 is geïnspireerd door het adidas TIRO 17 template en bevat dan ook minder opvallende details. Dit shirt is overwegend oranje met navy blauwe details. De v-hals is navy blauw en dit geldt ook voor de drie strepen van adidas over de zijkanten van het shirt. De logo's van de club, adidas en de shirtsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw broekje met oranje details. Deze kleuren komen ook weer terug in de kousen.

Zoals alle tenues van adidas zijn ook deze tenues uitgerust met de Climacool technologie van adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal presteren. De tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Fortounis, Marin, da Costa, Pardo, Botia en andere sterspelers.

Olympiakos voetbalshirt kopen

Het nieuwe Olympiakos shirt kan je voor kinderen en volwassenen kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze winkels kan je het shirt van de Grieken ook laten bedrukken. Of check het overzicht met beschikbare producten van de club hiernaast of hieronder. Directe levering!

Scoor het nieuwe Olympiakos shirt in deze winkel

of deze SHOP