Olympiakos 3e wedstrijdshirt 2018-2019

De record kampioen van de Griekse competitie heeft het 3e wedstrijdshirt voor het seizoen 2018-2019 officieel gelanceerd. Natuurlijk hebben wij het dan over Olympiakos, de Griekse club van trainer Pedro Martins is al 44 keer de kampioen geworden van de Griekse competitie. Het 3e wedstrijdshirt is ontworpen door het Duitse kledingmerk adidas. Afgelopen seizoen was een teleurstellend jaar voor de Griekse club. Olympiakos eindigde op de 3e plaats in de competitie en daarom speelt de club aankomend jaar in de Europa League. Ook gaan we het nieuwe shirt zien tijdens de wedstrijden in de Griekse competitie en tijdens de bekerwedstrijden. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe 3e wedstrijdshirt van de Griekse club? Check de details hieronder!

Olympiakos 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Het nieuwe 3e wedstrijdshirt van Olympiakos is ontworpen door adidas. Het Duitse merk is al de trotste kledingsponsor van de Griekse club sinds het jaar 2015-2016. Het nieuwe 3e wedstrijdshirt van de Grieken is gebaseerd op het adidas Condivo 18 template. Dit is het template van adidas wat ook is gebruikt voor veel WK shirts. Onder anderen de uitshirts van België en Zweden zijn aan de hand van dit template ontworpen en hebben veel succes in dit shirt. De basiskleur van het 3e wedstrijdshirt van Olympiakos is donkerblauw. Echter staat het Condivo 18 template erom bekend dat het er verschillende diktes van lijnen wordt gebruikt om een gave all-over print te creëren. Ook is er een nog donkerdere blauwe tint gebruikt om de lijnen goed te kunnen weergeven. Het nieuwe shirt van de Griekse club is uitgerust met een ronde kraag. Deze wordt versierd met een schitterend subtiel witte randje. De Witte kleur komt ook terug in de bekende adidas strepen. De 3 strepen staan op de schouders van dit shirt. De performance badge van adidas staat op de rechterkant van de borst en is wit van kleur. Op de linkerkant van de borst staat het clubwapen van Olympiakos. Boven dit wapen prijken 4 gouden sterren. Deze staan voor de 44 landskampioenschappen die door de club zijn behaald. De laatste titel werd behaald in 2017. Dit was dan ook de 7e titel op rij. Dit seizoen werd deze hegemonie verbroken door AEK Athene. Op de voorkant van het shirt is de naam van de kledingsponsor te zien. STOIXMAN staat in het rood en wit op de buik van het shirt. De naam van de sponsor staat dus in de kleuren van de club op het shirt.

Het 3e wedstrijdtenue van Olympiakos wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen. Net als bij alle tenues van adidas, wordt ook bij dit tenue van Olympiakos gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden, zodat de spelers optimaal kunnen presteren

Olympiakos voetbalshirt kopen

Het nieuwe 3e wedstrijdshirt van Olympiakos is op dit moment nog alleen te koop in de fanshop van de Griekse club. Wanneer het shirt in de onderstaande webshop wordt aangeboden laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Ben je opzoek naar andere producten van de Griekse topclub? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder, of check de webshop voor fan artikelen van Olympiakos. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Olympiakos voetbalshirt in DEZE WINKEL