Olympiakos voetbalshirts 2019-2020

Olympiakos en adidas hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 vandaag officieel gelanceerd. In deze tenues speelt de Griekse club de wedstrijden in de Griekse Super League en in Europa gedurende dit seizoen. Omdat Olympiakos als tweede is geëindigd in de Griekse competitie treedt het al in de tweede voorronde van de Champions League aan. Adidas is ook dit seizoen weer kledingsponsor van Olympiakos Pireaus. Deze functie vervult het merk sinds 2015.

Olympiakos thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Olympiakos thuisshirt heeft dit seizoen een klassiek design. Het voetbalshirt bevat aan de voorkant vijf verticale rode banen en vier verticale witte banen. Het tenue bevat een ronde hals. De adidas trademark strepen op de schouders zijn rood en de mouwen zijn geheel wit. De borst van het tenue bevat de logo’s van adidas en de club. Boven het logo van de club van trainer Pedro Martins staan vier sterren en deze sterren verwijzen naar de 44 kampioenschappen van de recordkampioen van Griekenland. Het thuistenue van Olympiakos wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Olympiakos uitshirt 2019-2020

Het Olympiakos uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het Campeon 19 template van adidas. Het shirt is blauw en wordt gekenmerkt door de zigzagstrepen over de borst. Dit betreffen dezelfde banen als op het WK 2018 tenue van Duitsland. De logo’s van de club, adi en Stoiximan staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. De drie adidas strepen op de schouders zijn wit. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen met witte strepen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Fortounis, Valbuena, Podence, Semedo, Abou Cissé, Camara en andere sterren.

De nieuwe Olympiakos tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Griekse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel!