20 juli 2021

Olympiakos voetbalshirts 2021-2022

Olympiakos en adidas hebben vandaag de nieuwe Olympiakos voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd met het motto: ''When you are smiling, we keep on dreaming.'' In deze nieuwe tenues speelt ''Erythrolefki'' de Griekse Super League, beker en Europese wedstrijden in 2021-2022. Adidas is ook dit jaar weer de producent van de Olympiakos Piraues voetbalshirts. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2015. Stoiximan is ook sinds 2015 de shirtsponsor van de Grieken.

Olympiakos thuisshirt 2021-2022

Het adidas Olympiakos thuisshirt 2021-2022 heeft weer het bekende design. De body van het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale rode en witte banen. De mouwen zijn geheel rood. Verder heeft het tenue een rood/witte ronde hals en staan de adidas strepen in het wit op de schouders. Het logo van adidas op de rechterborst is rood en de linkerborst bevat de badge van de club. Boven het logo staan vier gouden sterren, welke verwijzen naar de 46 landskampioenschappen van de recordkampioen. Hoofdsponsor Stoiximan staat in een wit vlak in het rood op het midden van het tenue. Het Olympiakos thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode adidas strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen.

Olympiakos uitshirt 2021-2022

Het adidas Olympiakos uitshirt 2021-2022 is dit jaar lichtblauw en bevat de kenmerken van het adidas Condivo 21 template. Dit betekent dat het tenue een all-over camouflage print bevat in twee tinten blauw. Verder is het tenue uitgerust met een subtiele V-hals en opstaande kraag. De De logo's van adidas en Stoiximan op het tenue zijn wit en hetzelfde geldt voor de adidas strepen op de schouders. Het voetbalbroekje en de kousen van het Olympiakos uittenue zijn ook blauw met witte adidas strepen. Zoals alle tenues van adidas zijn ook de nieuwe Olympiakos Piraues tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof verwerkt en zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Olympiakos voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Valbuena, Soares, El-Arabi, Camara, Koka, Fortounis en nog meer spelers. De nieuwe Olympiakos tenues kun je vooralsnog alleen bestellen in de clubshop van de Griekse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie? Check het in deze winkel! 

Olympiakos voetbalshirts 2021-2022