15 juli 2016

Olympiakos uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Olympiakos Piraeus uitshirt voor 2016-2017 is vandaag bekend gemaakt door de Duitse kledingsponsor Adidas en de Griekse club. In dit nieuwe uitshirt speelt Olympiakos de Griekse Super League en Champions League uitwedstrijden gedurende het seizoen 2016-2017. Olympiakos Piraeus is het afgelopen seizoen opnieuw kampioen geworden van Griekenland, waardoor het dit seizoen weer Champions League speelt. Adidas is sinds 2015 kledingsponsor van de Griekse club.

Olympiakos Piraeus uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Olympiakos uitshirt 2016-2017 is overwegend donkergrijs en is voorzien van een lichtgrijze v-vorm op de borst. Deze v-vorm heeft drie verschillende lichte kleuren grijs. In het grijs zijn zowel het logo van kledingsponsor Adidas als het logo van Olympiakos te zien. Boven het logo van Olympiakos staan vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 43 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Griekenland een ster aan het logo worden toegevoegd. De afgelopen zes jaar werd de club elk jaar kampioen van Griekenland. De v-hals van dit Olympiakos shirt is rood, evenals de Adidas strepen over de schouders. De binnenkant van het nieuwe voetbalshirt van Olympiakos Piraeus is voorzien van een speciale leus van de club: ''We keep on dreaming.'' Olympiakos heeft vanaf dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Stoiximan.gr. De website stoiximan.gr is een Griekse site waar je kan wedden op wedstrijden. Het logo van de Griekse shirtsponsor prijkt op het midden van het shirt. Het nieuwe Olympiakos uittenue 2016-2017 wordt gecomplementeerd door een donkergrijs voetbalbroekje, met de logo's van de club en Adidas op de shorts. Ook de kousen hebben een donkergrijze kleur met aand e bovenkant een rode baan. Check hieronder de foto's van het nieuwe uishirt van Olympiakos.  Vanaf komend seizoen zullen sterren als Pulido, Fortounis, Dominguez, Cambiasso en Pardo in het nieuwe tenue te zien zijn.

De tenues zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Olympiakos thuisshirt voor 2016-2017!

Olympiakos voetbalshirt kopen

Het nieuwe Olympiakos Adidas uitshirt van 2016-2017 kan je vanaf medio nu kopen in de onderstaande shops! De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 69,95 en voor kinderen € 49,95. Hier kan je je Olympiakos uitshirt ook laten voorzien van de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer! Andere Olympiakos producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast! Directe levering!

Koop het nieuwe Olympiakos shirt in deze Olympiakos shop!

of in de officiële Adidas shop van Olympiakos! 

of in deze Olympiakos STORE

Olympiakos -uitshirt -2016-2017
Olympiakos -voetbalshirts -2016-2017