30 juli 2018

Olympiakos voetbalshirts 2018-2019

De Griekse club Olympiakos heeft nu ook de nieuwe thuisshirts voor 2018-2019 uitgebracht in samenwerking met adidas onder het bekende adidas motto: ''HERE TO CREATE.'' De club heeft een teleurstellend seizoen achter de rug. Na zes jaar op rij kampioen van Griekenland te zijn geweest, ging de eer afgelopen seizoen naar AEK Athene. Olympiakos speelt daarom in de voorronde van de Europa League en ook in de thuiswedstrijden in de Griekse Super League en in de beker in het Georgios Karaiskákisstadion in dit nieuwe thuisshirt. Ondanks het teleurstellende seizoen van het keurkorps van trainer Kontis bevat het shirt toch gouden accenten. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt van ''Thrilos.''

Olympiakos Pireaus thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Olympiakos Pireaus thuisshirt voor 2018-2019 bevat zoals altijd rode en witte, verticale banen. Deze banen zijn dit jaar dunner dan op voorgaande tenues. Verder heeft het shirt dit seizoen ook gouden accenten. Deze gouden details zijn te vinden in een lijn in de crew neck, aan de onderkant van de mouwen en in de drie stripes van adidas op de rechter borst. Ook het logo van adidas op de rechter borst is goud en dit geldt ook voor de vier sterren boven het logo van de club op de linker borst. De sterren refereren aan de maar liefst 44 kampioenschappen van de Griekse club. Hoofdsponsor STOXIMAN is net als adidas al sinds 2015 verbonden aan Olympiakos en staat op het midden van het tenue. De achterkant van het shirt is geheel rood. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met gouden adidas strepen.

Olympiakos uitshirt 2018-2019

Eerder deze maand werd het nieuwe uitshirt van Olympiakos al bekend gemaakt. Dit shirt heeft hetzelfde template als het uitshirt van Ajax. Dit shirt is wit en bevat een brede v-hals. De bovenkant van dit shirt is rood en dit geldt ook voor de baan net boven de borst. De adidas strepen bevinden zich aan de zijkanten van het tenue en zijn ook rood. De logo's van de club, de sponsor en adidas staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemakt door een wit broekje en witte kousen met rode strepen.

Ook deze tenues zijn weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Fortounis, Chistodoulos, Ansarifard, Torosidis, Marin, Martins, Pardo en andere sterspelers. Check ook het nieuwe 3e shirt!

Olympiakos voetbalshirt kopen

De nieuwe Olympiakos shirts voor 2018-2019 kan je vanaf augustus/september kopen in de onderstaande winkels. de prijs van de shirts voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze winkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer.  Ben je op zoek naar andere producten van de Griekse topclub? Bekijk dan het overzicht hiernaast of hieronder, of check de webshop voor fan artikelen van Olympiakos. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Olympiakos voetbalshirt in DEZE WINKEL

of deze SHOP