20 juni 2016

Olympiakos Piraeus thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Olympiakos shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de Griekse club en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt de club de Griekse Super League en Champions League thuiswedstrijden in het Georgios Karaiskákisstadion gedurende komend seizoen. Olympiakos is afgelopen seizoen opnieuw kampioen geworden in de Griekse Super League, waardoor het komend seizoen weer Champions League speelt. Adidas is sinds 2015 kledingsponsor van de Griekse club en heeft opnieuw een retro achtig shirt gelanceerd. We bespreken het hieronder.

Olympiakos thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Olympiakos thuisshirt wordt zoals altijd gekenmerkt door de rode en witte verticale banen over het shirt. Verder bevat het nieuwe shirt van de Griekse club een ronde hals met daaromheen een subtiele witte lijn. De mouwen van het shirt zijn geheel rood met aan de onderkant een witte lijn. De rechter borst is uitgerust met het logo van kledingsponsor Adidas en de linker borst bevat het logo van de club. Boven het logo van Olympiakos staan vier gouden sterren. Deze sterren verwijzen naar de 43 kampioenschappen van de club. Per tien kampioenschappen mag er in Griekenland een ster aan het logo worden toegevoegd. De afgelopen zes jaar werd de club elk jaar kampioen van Griekenland en vanaf 1997 werd de club alleen in 2004 en 2010 geen kampioen van Griekenland. De binnenkant van het nieuwe voetbalshirt van Olympiakos Piraeus is voorzien van een speciale leus van de club: ''We keep on dreaming.'' Olympiakos heeft vanaf dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor gevonden in Stoiximan.gr. Het logo van de Griekse shirtsponspr prijkt op het midden van het shirt. De achterkant van de in 1925 opgerichte club is geheel rood. Het nieuwe Olympiakos thuistenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje met aan de zijkanten witte Adidas trademark strepen. Bovendien staan de logo's van de club en Adidas opd e shorts. Dekousen hebben ook deze kleurencombinatie. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt van Olympiakos.  Vanaf komend seizoen zullen sterren als Pulido, Fortounis, Dominguez, Cambiasso en Pardo in het nieuwe tenue te zien zijn.

De tenues zijn uitgerust met de Climacool technology van Adidas, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het nieuwe Olympiakos uitshirt voor 2016-2017.

Olympiakos voetbalshirt kopen

Het nieuwe Olympiakos Adidas shirt van 2016-2017 kan je vanaf medio nu kopen in de onderstaande shops! De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 69,95 en voor kinderen € 49,95. Hier kan je je Olympiakos shirt ook laten voorzien van de officiële bedrukking van alle spelers of een eigen naam en nummer! Andere Olympiakos producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast! Directe levering!

Koop het nieuwe Olympiakos shirt in deze Olympiakos shop!

of in de officiële Adidas shop van Olympiakos! 

of in deze Olympiakos STORE


Olympiakos -thuis -shirt -2016-2017

Olympiakos -shirt -2016-2017-adidas