4 april 2016

Officiële bedrukking Turkije Euro 2016 voetbalshirts

De officiële bedrukking voor de Turkije EK 2016 voetbalshirts is inmiddels ook officieel bekend gemaakt door de Turkse voetbalbond en kledingsponsor Nike. Dit betreft de printing op de voetbalshirts van de namen en nummers van de spelers van het nationale elftal. Deze printing bestaat uit het rugnummer, borstnummer en de namen van de spelers. Deze bedrukking dragen de spelers op de shirts waarin het land speelt tijdens het EK. Tijdens dit Ek is het land ingedeeld in een poule met Tsjechië, Spanje en Kroatië. Bovendien draagt het nationale elftal deze bedrukking tijdens de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende 2016-2017. In dit blog bespreken we zowel de stijl van de bedrukking van het nieuwe thuisshirt als de bedrukking van van het uitshirt.

Stijl officiële Turkije bedrukking 2016-2017

De officiële bedrukking van het nieuwe Turkije thuisshirt van 2016-2017 is overwegend wit. Deze kleur is namelijk contrasterend aan de kleur van het voetbalshirt (rood), welke verder gekenmerkt wordt door het spiderman achtige design. Verder bevatten de rugnummers een klassieke zilveren omlijning. Deze zilvere omlijning komt niet terug in de namen van de spelers of in de borstnummers van de club. Opvallend is dat de rugnummers aan de onderkant ook niet het logo van de voetbalbond bevatten. De stijl van de bedrukking is vrij statig en heeft wat weg van de officiële Premier League bedrukking. Dit is ook het geval bij de officiële bedrukking van alle andere landenteams waarvan Nike kledingsponsor is, onder andere bij de printing van Nederland, Frankrijk, Engeland en Portugal.

De printing van het Turkije uitshirt voor 2016-2017 heeft dezelfde stijl als de printing voor het Turkije thuisshirt, maar heeft een andere kleur. Het uitshirt is namelijk overwegend wit/licht blauw van kleur met aan de zijkanten een rode strip. De bedrukking van de namen en de nummers van de spelers op het shirt heeft dan ook deze kleur. Het rugnummer is helder rood met een witte omlijning. Ook de namen van de spelers en de borstnummers, welke op het midden van de borst staan, zijn geheel rood. De borstnummers en de namen van de spelers bevatten niet de witte omlijning. Check hieronder de foto's van de officiële bedrukking van het Turkije voetbalshirt voor 2016-2017, welke gedragen wordt door sterren als Calhanoglu, Sahin, Arda, Burak, Inan of andere sterren.

Check hieronder een overzicht van welk rugnummers & borstnummer de spelers van het nationale elftal dragen tijdens het EK.

Turkije voetbalshirt met officiële bedrukking kopen

Het Turkije EK 2016 voetbalshirt met officiële bedrukking kan je per direct kopen in de onderstaande shops. De meerprijs van deze officiële bedrukking is € 15- tot € 20,-. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 80/ € 85,- en voor kinderen € 70,-. Wil je andere producten van het land kopen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten in het overzicht hiernaast of hieronder. Of vergelijk de prijzen van de voetbalshirts, retro shirts en t-shirts. Directe levering en gratis verzending.

Koop het Turkije voetbalshirt met officiële bedrukking in de officiële Nike shop

of in deze Turkije STORE!

Officiele -turkije -bedrukking -2016-2017
Officiele -bedrukking -turkije -uitshirt -2016-2017

Rugnummers Turkije EK 2016-2017

Check hieronder het overzicht van de rugnummers, welke de spelers van het nationale elftal van Turkije dragen tijdens het EK. Tijdens de kwalifcatie- en oefenwedstrijden voor het WK zullen de spelers van Turkije weer andere nummers dragen. 

Keepers
1    Volkan Babacan
12    Onur Kivrak
23    Harun Tekin
Verdediging
2    Semih Kaya
3    Hakan Balta
4    Ahmet Calik
7    Gökhan Gönül
13    Ismail Köybasi
22    Sener özbayrakli
Middenveld
5    Nuri Sahin
6    Hakan Calhanoglu
8    Celcuk Inan
10    Arda Turan
11    Olcay Sahan
14    Oguzhan Özyakup
15    Mehmet Topal
16    Ozan Tufan
18    Camer Erkin
19    Yunus Malli
20    Volkan Sen
Aanval
9    Cenk Tosun
17    Burak Yilmaz
21    Emre Mor