17 maart 2016

Turkije thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Turkije thuisshirt voor Euro 2016 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de Turkse voetbalbond. In dit nieuwe shirt speelt het nationale elftal van Turkije de Euro 2016 wedstrijden en de kwalificatie- en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK gedurende 2016-2017. Tijdens het EK is Turkije ingedeeld in poule D met Spanje, Tsjechië en Kroatië. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 in Rusland is Turkije ingedeeld in poule I met Kroatië, Ijsland, Oekraïne en Finland. Nike is al meer dan tien jaar kledingsponsor van de nationale voetbalbond en de vertegenwoordigende elftallen en heeft weer voor een flitsend design van het nieuwe voetbalshirt van Turkije gezorgd.

Turkije thuistenue 2016-2017

Het nieuwe Turkije voetbalshirt voor Euro 2016 en de periode 2016-2017 is zoals altijd geheel rood en wordt gekenmerkt door het spiderman achtige design Het thuisshirt van Turkije wordt namelijk gekenmerkt door het design van ruiten over het gehele voetbalshirt. Deze ruiten bevatten zwarte randen. Uiteraard heeft het geometrische design van het Turkije voetbalshirt een betekenis. Het design is namelijk gebaseerd op het rijke architectuur in Turkije en de complexe mozaïek patronen. Het shirt bevat verder een v-hals met aan de achterkant een zwarte band. Deze hals is ook geheel in stijl van het spiderman achtige design. Verder heeft het shirt een speciaal effect. Naar de onderkant loopt het voetbalshirt namelijk over in het zwart. Zwart is ook de kleur van de voetbalbroekjes van het nieuwe Turkije tenue. De zijkanten van het voetbalshirt bevatten ook een zwarte strip. De linker borst is uitgerust met het logo van de Turkse voetbalbond TFF (Turkiye Futbol Federasyonu). De andere borst bevat de swoosh van Nike in het wit. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2003 kledingsponsor van het nationale elftal. De shorts van het nieuwe tenue van Turkije zijn dus ook zwart, waardoor het tenue een erg krachtige look en uitstraling heeft. Ook de kousen van het nieuwe tenue zijn overwegend zwart met aan de achterkant een flitsend rood vlak en aan de onderkant een dunne subtiele lijn. De nieuwste tenues van het land zijn uitgerust met de Dri-Fit technologie van Nike. Deze technologie zorgt ervoor dat de spelers van het nationale elftal optimaal kunnen presteren, door het vochtafwerende, ventilerende en verkoelende effect. Check hieronder de foto's van het shirt waarin sterren als Arda Turan, Bulut, Sahin, Calhanoglu en nog meer sterren schitteren tijdens Euro 2016 en de periode erna. Check bovendien meer informatie over het nieuwe uitshirt van Turkije voor 2016-2017

Turkije voetbalshirt Euro 2016-2017 kopen

Het nieuwe Turkije voetbalshirt voor het EK van 2016 kan je vanaf eind maart kopen in de onderstaande shops voor zowel KIDS als volwassenen. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je de voetbalshirts van Turkije ook laten bedrukken met de officiële Turkije printing van alle sterspelers. Deze printing bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de namen van de spelers. Wil je andere of goedkopere Turkije t-shirts of retro shirts kopen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast. Of vergelijk de prijzen van de verschillende shirts. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Turkije shirt in deze Turkije STORE!

of in deze Turkije shop (inclusief t-shirts en andere merchandising)

Turkije -thuis -shirt -2016-2017

Turkije -thuisshirt -2016-2017

Turkije -thuistenue -euro -2016