Turkije trainingspak 2020-2021

Tegelijkertijd met de nieuwe Turkije voetbalshirts hebben de Turkse bond en Nike het nieuwe Turkije trainingspak 2020-2021 bekend gemaakt. . Dit nieuwe pak wordt door het Turkse voetbalelftal gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter ter voorbereiding op de Euro 2020 (in 2021) wedstrijden. Tijdens het toernooi neemt het keurkorps van Şenol Güneş het in poule A op tegen Italië, Zwitserland en Wales. Dit pak wordt ook gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op het WK van 2022. Zoals alle andere Nike trainingspakken bestaat dit pak ook weer uit een trainingstrui en trainingsbroek.

Turkije trainingstrui en trainingsbroek 2020-2021

Het nieuwe Turkije trainingspak is eigenlijk geheel in stijl van het voetbalshirt van het nationale elftal. De training sweater van het pak is namelijk bordeaux rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van golven over de mouwen. Deze golven lijken op vingerafdrukken en symboliseren het DNA van de supporters en inwoners van het land. Deze golven zijn onderdeel van het nieuwe template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is de diagonale band op beide mouwen. Deze heeft een lichtere tint rood. Ook het Nike logo heeft een nieuw plaatsje gekregen op het pak. De swoosh van het Amerikaanse sportmerk staat niet meer op de rechterborst, maar op beide mouwen. Nike heeft al sinds 2003 een samenwerkingsverband met de Turkse voetbalbond. Het embleem van de voetbalbond, de Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) prijkt wel gewoon op de linkerborst. Verder heeft de training sweater van het Turkse voetbalelftal de gebruikelijke, functionele details. De top is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst en de onderkant van de mouwen bevatten duimgaten, voor een perfecte pasvorm.

Het nieuwe Turkije trainingspak voor 2020-2021 wordt waarschijnlijk compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat net boven de knieën de diagonale rode banen. Bovendien is de broek aan de bovenkant uitgerust met een subtiele print van dezelfde golven als die op de mouwen van de trainingstrui. De Turkije trainingsbroek bevat verder een tailleband aan de bovenkant, enkelritsen aan de onderkant en heeft bovendien de bekende tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak om de kuiten en enkels valt. Uiteraard staan de logo's van Nike en de voetbalbond ook op de broek en is de broek uitgerust met twee zakken. Zoals alle Nike trainingspakken heeft het Amerikaanse sportmerk ook weer de Dri Fit technologie in dit pak verwerkt, zodat het een perfect trainingspak is om casual te dragen, maar ook om in te sporten.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Turkije Nike trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Demiral, Soyuncu, Yilmaz, Belözoglu, Calhanoglu, Ünder, Tosun en andere sterspelers.

Turkije trainingspak bestellen

Het nieuwe Turkije trainingspak voor 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. Dit kan alleen voor volwassenen. De prijs van de trainingstrui is € 64,95 en ook de broek heeft deze prijs. Beide items zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Check ook andere Turkije producten in de onderstaande winkels. 

Bestel het nieuwe Turkije trainingspak direct in deze NIKE SHOP 

of deze winkel! 

of deze fanshop

Turkije trainingspak 2020-2021