18 maart 2016

Turkije uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Turkije uitshirt, waarin het land de Euro 2016 en kwalificatie-en oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK van 2018 speelt is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de TFF. Turkije plaatste zich rechtstreeks voor het EK door als beste nummer drie te eindigen in de poule van het Nederlands Elftal. Tijdens het EK in Frankrijk is Turkije ingedeeld in poule D met Spanje, Tsjechië en Kroatië. Tijdens de kwalificatie voor het WK van 2018 is het nationale elftal van Turkije ingedeeld in poule I met Ijsland, hetzelfde Kroatië, Oekraïne en Finland. Dan het design van het nieuwe shirt. Evenals het nieuwste thuisshirt van Turkije heeft het nieuwe uitshirt een flitsend design.

Turkije Euro 2016 uittenue

Het nieuwe Turkije uitshirt voor 2016-2017 is een combinatie van wit en turqoise. Het design van het voetbalshirt wordt gekenmerkt door het design van geometrische ruiten over het gehele shirt. Het nieuwe shirt heeft hiermee een spiderman achtig design. De basiskleur van het shirt is wit en de omlijning van de ruiten is turqoise. Dit design van ruiten is geïnspireerd door de rijke architectuur die Turkije kent en de complexe mozaiek patronen. Bovendien bevat het nieuwe voetbalshirt van Turkije ook de kleur van het thuisshirt: rood. Deze kleur komt terug in de strip aan de zijkanten van het voetbalshirt en in een band rondom de hals. Verder is het shirt van Turkije uitgerust met een kleine v-hals, welke ook het geometrisch design heeft. De linker borst bevat het logo van de Turkse voetbalbond TFF (Turkiye Futbol Federasyonu) een de andere borst bevat de swoosh van Nike. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2003 verbonden aan het nationale elftal. Naar de onderkant loopt het shirt geheel over in het turqoise. Dit is ook de kleur van de shorts van het uittenue van Turkije, waardoor een krachtige uitstraling en look van het nieuwe tenue wordt gecreeërd. De strip aan de zijkanten van de voetbalbroekjes zijn ook rood en de logo's van de voetbalbond en Nike zijn vertegenwoordigd op de shorts. De kousen van het nieuwe Turkije uittenue zijn ook overwegend turqoise met aan de onderkant een dunne rode band en aan de achterkant een wat groter rood gestreept vlak. Bovendien is de swoosh van de Amerikaanse kledingsponsor vertegenwoordigd op de voetbalbroekjes. De nieuwe Turkije tenues zijn door Nike ook uitgerust met het Nike Dri Fit systeem, welke een verkoelend, ventilerend en vochtafstotend effect heeft, waardoor de spelers van het elftal optimaal kunnen presteren. Het nieuwe Turkije tenue voor 2016-2017 wordt gedragen door sterren als Umut Bulut, Arda Turan, Sahini, Calhanoglu en nog meer sterren. Check ook meer informatie over het gepresenteerde thuisshirt van Turkije.

Turkije Euro 2016 voetbalshirt kopen

Het nieuwe Turkije uitshirt voor 2016-2017 kan je vanaf eind maart kopen in de onderstaande shops voor zowel KIDS als volwassenen. De prijs van het uitshirt voor volwassenen is ongeveer € 80,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je de voetbalshirts van Turkije ook laten bedrukken met de officiële Turkije bedrukking van alle sterspelers of een eigen naam en nummer. Deze printing bestaat uit een borstnummer, rugnummer en de namen van de spelers. Wil je andere of goedkopere Turkije t-shirts, trainingskleding of retro shirts kopen? Check dan ook het overzicht met producten hiernaast. Of vergelijk de prijzen van de verschillende turkije shirts. Directe levering en gratis verzending!

Koop het nieuwe Turkije uitshirt in deze Turkije shop (inclusief t-shirts en andere merchandising)


Turkije -uitshirt -2016-2017

Turkije -uittenue -euro -2016