9 juli 2017

Nottingham Forest uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Nottingham Forest uitshirt voor 2017-2018 is vandaag bekend gemaakt door de Engelse club en kledingsponsor adidas. In deze nieuwe shirt speelt Nottingham de Championship en FA Cup wedstrijden gedurende 2017-2018. Nottingham eindigde afgelopen seizoen op een 21ste plaats in de Championship, waardoor het maar net degradatie wist te ontlopen. Het nieuwe uitshirt werd vandaag door een aantal supporters van de club gepresenteerd.

Blauw Nottingham Forest uitshirt 2017-2018

Het Nottingham Forest uitshirt voor 2017-2018 is gebaseerd op het adidas TIRO 17 teamwear template. Het uitshirt van ''FOREST'' is overwegend navy blauw en wordt gekenmerkt door de brede v-hals. De drie strepen van adi aan de zijkanten van het shirt zijn bovendien wit en daarnaast lopen er twee lijntjes van de v-hals naar de schouders. De rechter borst bevat het logo van adidas. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2014 de tenues en trainingskleding van de club. De andere borst bevat het logo van de club. Boven dit logo staan twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van de Europa Cup I in 1979 en 1980. Sponsor 888bet versiert het midden van het tenue. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje en kousen met witte details. Check bovendien het nieuwe Nottingham Forest thuisshirt.

Zoals alle tenues van adidas zijn de nieuwe Nottingham Forest tenues uitgerust met de adidas Climacool of Climalite technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren!

Nottingham Forest voetbalshirt kopen

Het nieuwe Nottingham Forest uitshirt voor 2017-2018 kan je vooralsnog alleen in de clubshop van de Engelse club kopen. Mocht je niet in staat zijn deze zelf te kopen, stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen hierbij helpen (redactie@voetbalshirts.com). Wil je andere voetbalshirts van Engelse clubs kopen? Check het exclusief in deze WINKEL