Nottingham Forest uitshirt 2019-2020

Nottingham Forest en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe uitshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit tenue speelt de club de Championship, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Het Italiaanse sportmerk is ook weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuistenue. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2018.

Dit seizoen heeft het uittenue van Nottingham Forest het zogenaamde half-om-half design, geïnspireerd door het design van het thuisshirt. De rechterkant van het tenue is helder blauw en de andere kant is navy blauw. Het tenue bevat verder een y-vormige hals met aan weerszijden een vlag in de kleuren van de Nederlandse vlag. Dit zijn echter ook de clubkleuren van Nottingham. Deze details komen ook terug in een tag aan de onderkant van de mouwen. De achterkant van het tenue bevat in de nek het oprichtingsjaar van de club: EST 1865. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het Macron logo en de linkerborst is uitgerust met het embleem van de club, inclusief twee sterren. De sterren refereren aan het winnen van de Europa Cup I in 1979 en 1980. Football Index staat als hoofdsponsor op beide tenues. Het nieuwe Nottingham Forest tenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en donkerblauwe kousen, waarin ook weer de rood/wit/blauwe accenten terug komen.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Nottingham Forest uitshirt, welke vanaf nu wordt gedragen door spelers als Carvalho, Lolley, Osborn, Grabban, Murphy en Hefele. Check ook het nieuwe thuisshirt.

Nottingham Forest voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Nottingham Forest uitshirt voor 2019-2020 kan augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en in deze webwinkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het voetbalshirt van Nottingham exclusief  in deze SHOP

of bestel goedkope t-shirts van de club in deze winkel! 

Nottingham Forest uitshirt 2019-2020