Nottingham Forest voetbalshirts 2020-2021

Nottingham Forest en kledingsponsor Macron hebben deze week ook de nieuwe Nottingham Forest voetbalshirts 2020-2021 officieel gelanceerd. In het nieuwe thuistenue speelt Nottingham de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op City Ground gedurende 2020-2021. De club van trainer Sabri Lamouchi eindigde afgelopen seizoen op een zevende plek en speelt dit seizoen opnieuw op het tweede niveau van Engeland. Sinds 2018 is Macron de kledingsponsor van de club en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor het design van de tenues van ‘’Forest.’’’

Nottingham Forest thuisshirt 2020-2021

Het Nottinham Forest thuisshirt 2020-2021 heeft dit seizoen een vrij gebruikelijk en klassiek design. Het tenue is geïnspireerd door het tenue van 1865, het tenue dat de club had bij de oprichting.  Het voetbalshirt is rood (''Garibaldi Red'' genoemd naar één van de oprichters van de club) en bevat een toelopende hals in het wit met twee dunne, rode lijnen. Deze combinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief twee sterren. Deze twee sterren verwijzen naar het winnen van de Europa Cup i in 1979 en 1980. Op het midden van het tenue prijkt sponsor Football Index en de achterkant van het voetbalshirt is uitgerust met het logo van subsponsor UK Meds. Boven het logo staat het oprichtingsjaar van de Engelse club: EST 1885. Het Nottingham Forest thuistenue 2020-2021 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met een rode band aan de onderkant en de kousen zijn vrijwel geheel rood. Alle tenues van Macron zijn dit jaar uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, verkoeling en afvoer van zweet en vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nottingham Forest voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Matty Cash, Grabban, Lolley, Nuno da Costa, Ameobi en nog meer spelers.  

Nottingham Forest voetbalshirt bestellen

De nieuwe Nottingham tenues 2020-2021 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. bestellen in de onderstaande winkels. Ben je op zoek naar retro shirts of goedkope t-shirts van de club? Check het in de onderstaande winkels! 

Bestel het retro voetbalshirt van Nottingham exclusief in de  Nottingham Forest retro shop

of bestel goedkope t-shirts van de club in deze winkel! 

Nottingham Forest thuisshirt 2020-2021