Nottingham Forest thuisshirt 2019-2020

Nottingham Forest en Macron hebben afgelopen weekend het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 uitgebracht. In dit nieuwe tenue speelt de Engelse club de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op City Ground gedurende 2019-2020. De club eindigde afgelopen seizoen op een negende plaats in de Championship en speelt daarom ook dit seizoen weer op het tweede niveau van Engeland. Dit seizoen is opnieuw Macron kledingsponsor van de club. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2018.

Nottingham Forest thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Nottingham Forest thuisshirt voor 2019-2020 is natuurlijk weer overwegend rood gekenmerkt door een all-over print op het tenue. Het voetbalshirt is uitgerust met flitsende, dunne, verticale, rode strepen. Deze strepen verschillen in dikte en vormen zowel aan de bovenkant als aan de onderkant van het tenue een design van ruiten. De mouwen zijn donker rood en worden afgesloten door een band in een iets lichtere tint rood. Verder bevat het tenue witte details. Deze zijn zichtbaar ter hoogte van de oksels en in een band aan de achterkant van de hals. De rechterborst en de mouwen zijn uitgerust met het logo van Macron. De andere borst bevat het logo van Forest. Dit logo bevat twee sterren. De sterren verwijzen naar het winnen van de Europa Cup I in 1979 en 1980. Op het midden van het tenue staat de nieuwe hoofdsponsor van Nottingham Forest: Football Index. De binnenkant van de hals bevat een taping met daarin de naam van de club. De achterkant van het tenue bevat het oprichtingsjaar van Forest: EST 1865. Het Nottingham Forest tenue wordt compleet gemaakt door een rood broekje en rode kousen met witte accenten. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nottingham Forest voetbalshirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Ansarifard, Lolley, Grabban, Carvalho, Murphy en andere sterspelers.

Nottingham Forest voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Nottingham Forest shirt voor 2019-2020 kan vanaf juli/augustus bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en in deze webwinkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het voetbalshirt van Nottingham exclusief in deze webwinkel

of check unieke retro shirts in deze SHOP

of bestel goedkope t-shirts van de club in deze winkel! 

Nottingham Forest thuisshirt 2019-2020

Nottingham Forest voetbalshirt 2019-2020