Nottingham Forest thuisshirt 2018-2019

Nottingham Forest heeft vandaag het nieuwe thuisshirt voor 2018-2019 gepresenteerd. Dit gebeurde tegelijkertijd met de presentatie van twee nieuwe aanwinsten. De Portugezen, Joao Carvalho en Diogo Goncalves (beiden afkomstig van Benfica) spelen namelijk vanaf dit seizoen voor Nottingham. In dit nieuwe thuisshirt speelt Nottingham Forest de Championship en FA Cup thuiswedstrijden op City Ground gedurende 2018-2019. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Macron kledingsponsor van de in 1865 opgerichte club. Het merk vervangt vanaf dit seizoen adidas, dat vanaf 2013 de tenues en trainingskleding van Forest verzorgde. Daarnaast heeft de club van manager Karanka vanaf dit seizoen een nieuwe hoofdsponsor. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt!

Nottingham Forest thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Nottingham Forest shirt heeft een klassiek design. Het shirt is zoals altijd geheel rood en wordt gekenmerkt door de witte polo kraag met aan de onderkant twee subtiele rode lijnen. Dit design komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze is overwegend wit en bevat een speciale taping met dunne rode en witte strepen. Het nieuwe thuisshirt van de Engelse Championship club bevat verder verticale banen, waarin diagonale strepen zijn verwerkt. De rechter borst is uitgerust met het logo van Macron en de andere borst bevat het logo van de club, inclusief twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Europa Cup in 1979 en 1980. De mouwen zijn uitgerust met de trademark tekens van Macron en op het midden van het voetbalshirt staat de nieuwe hoofdsponsor BETBRIGHT. Het online gokbedrijf en de Engelse club kwamen een meerjarige deal overeen.

Het nieuwe Nottingham Forest thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met subtiele rode accenten. Uiteraard zijn de nieuwe tenues van Forest ook uitgerust met de Mperformance technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog een foto van het nieuwe shirt.

Nottingham Forest voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Nottingham Forest shirt voor 2018-2019 kan je per direct bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het voetbalshirt is € 79,95 en in deze webwinkels kan je het tenue ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check bovendien het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering! 

Bestel het voetbalshirt van Nottingham exclusief in deze webwinkel

of check unieke retro shirts in deze SHOP

of bestel goedkope t-shirts van de club in deze winkel!