Nottingham Forest voetbalshirts 2022-2023

Nottingham Forest en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Nottingham Forest voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de promovendus de Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2022-2023. Nottingham Forest eindigde vorig seizoen op de vierde plek in de EFL Championship en won de play-offs. Ook dit seizoen is Macron Sportswear de kledingsponsor van ''Forest''. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds medio 2018.

Nottingham Forest thuisshirt 2022-2023

Het Nottingham Forest thuisshirt 2022-2023 is zoals altijd overwegend rood en wordt gekenmerkt door de all-over print van de Trent Bridge op de mouwen van het tenue. De Trent Bridge verbindt het district rondom het stadion van Nottingham Forest (City Ground) met de rest van de stad. De print loopt ook door over de ronde hals en de band aan de zijkanten van het Nottingham Forest thuisshirt. Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de Engelse club. Boven het logo van Nottingham Forest staan twee sterren. Deze sterren verwijzen naar het winnen van de Europa Cup I in 1978 en 1980. In de nek op de achterkant van het tenue zijn de initialen van het motto van de club verwerkt: COYR (Come On You Reds). De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren. Het Nottingham Forest thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de onderkant een rode band. In deze band is ook de all-over print van het voetbalshirt verwerkt. De kousen zijn rood met aan de bovenkant een donker rode band.

Nottingham Forest uitshirt 2022-2023

Het Nottingham Forest uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de voetbalshirts van 1978, het seizoen waarin Nottingham Forest de League Cup won op Old Trafford ten koste van Liverpool. Dit voetbalshirt is een combinatie van geel en blauw en bevat op de mouwen, de ronde hals op de zijkanten van het tenue dezelfde print als op het thuistenue. Ook deze print is geïnspireerd door de Trent Bridge. De ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen zijn blauw & hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue. Deze staan op dezelfde plek als op het thuisshirt, alsook alle details. Het Nottingham Forest uittenue wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met gele details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het Nottingham Forest tenue.

Nottingham Forest derde wedstrijdshirt 2022-2023

De Engelse promovendus, heeft in samenwerking met de kledingsponsor Macron ook een derde wedstrijdshirt gelanceerd. Misschien is dit wel het mooiste tenue van Nottingham Forest. Het shirt is voornamelijk Navy blauw maar wordt versierd door een all-over print van verschillende tinten blauw en oranje. De kraag van het shirt is rond en blauw, en de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn lichtblauw met wit. Het motiefje, en deze kleurencombinatie komt ook terug in een taping aan de binnenkant van de kraag. Het logo van Macron is wit van kleur en terug te vinden op zowel de mouwen van het shirt als op de rechterborst. Het clubwapen van Nottingham Forest staat op de linkerborst. Boven dit logo staan ook op het derde wedstrijdtenue de twee sterren, welke verwijzen naar het winnen van de Europa Cup 1 in 1978 en 1980. De lijfspreuk van de club (Come on you reds) staat niet alleen op het thuisshirt, welke rood van kleur is, maar ook op dit wedstrijdtenue. In de binnenkant van de kraag wel te verstaan. Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Nottingham Forest wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen, ook hierop zijn uitingen van sponsor Macron en club terug te vinden.

 

Zoals alle Macron tenues zijn de Nottingham Forest voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Nottingham Forest voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Johnson, Awoniyi, Colback, Laryea, Grabban, Cafu, Taylor, Surridge en nog meer spelers.

Nottingham Forest voetbalshirt bestellen

De Macron Nottingham Forest voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 88,-. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere Nottingham Forest producten. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Nottingham Forest voetbalshirt direct in de MACRON SHOP

of deze fanshop (inclusief officiële bedrukking)

of deze SHOP!

Nottingham Forest thuisshirt 2022-2023

Nottingham Forest thuistenue 2022-2023

Nottingham Forest uitshirt 2022-2023