7 juni 2021

Nottingham Forest thuisshirt 2021-2022

Nottingham Forest en het Italiaanse sportmerk Macron hebben afgelopen weekend het nieuwe Nottingham Forest thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit nieuwe thuistenue speelt ‘’Forest’’ de Premiership, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden op City Ground gedurende 2021-2022. Ook dit jaar speelt Nottingham weer op het tweede niveau van Engeland. Vorig seizoen eindigde de club van manager Chris Hughton op een zeventiende plaats. Sinds 2018 is Macron de kledingsponsor van de Engelse club en vanaf dit seizoen heeft ‘’Tricky Trees’’ een nieuwe shirtsponsor.

Nottingham Forest thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Nottingham Forest thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de voetbalshirts van de late jaren ’80. Eind jaren ’80 won de club twee keer op rij de League Cup (1989 en 1990). Het rode voetbalshirt van Nottingham bevat een patroon van diagonale ruiten, welke in een design van zigzag banen zijn gegoten, waardoor het tenue ook een echte jaren ’80 look heeft. Verder bevat het tenue en kleine opstaande kraag met een y-hals. Deze is een combinatie van rood en wit. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen is wit. Op de rechterborst en de schouders prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief twee sterren. Deze twee sterren refereren aan het winnen van de Europa Cup I in 1979 en 1980. Vanaf dit seizoen heeft Nottingham Forest dus een nieuwe shirtsponsor. Het technologie platform stond de afgelopen maanden al op de tenues van de Championship club en dus ook komend seizoen. In de hals op de achterzijde van het tenue staan de letters: COYR (Come On You Reds) en op de achterzijde van het tenue prijkt ook het logo van UK MEDS. Het Nottingham Forest thuitenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen en op beide items staan uitingen van de club en Macron.

Alle tenues van het Italiaanse sportmerk Macron zijn dit jaar weer uitgerust met de NB Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in het materiaal van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nottingham Forest voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Taylor, Dias, Dawson, Worrall, Murray, Knockaert en nog meer spelers.

Nottingham Forest voetbalshirt bestellen

De Macron Nottingham voetbalshirts 2021-2022 kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Engelse club. Ben je op zoek naar retro shirts of goedkope t-shirts van de club? Check het in de onderstaande winkels! 

Bestel het retro voetbalshirt van Nottingham exclusief in de  Nottingham Forest retro shop

of bestel goedkope t-shirts van de club in deze winkel! 

Nottingham Forest thuisshirt 2021-2022

Nottingham Forest thuistenue 2021-2022