Nottingham Forest voetbalshirts 2021-2022

Nottingham Forest en het Italiaanse sportmerk Macron hebben afgelopen weekend de nieuwe Nottingham Forest voetbalshirts 202-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe thuistenue speelt ‘’Forest’’ de Premiership, FA Cup en League Cup wedstrijden gedurende 2021-2022. Ook dit jaar speelt Nottingham weer op het tweede niveau van Engeland. Vorig seizoen eindigde de club van manager Chris Hughton op een zeventiende plaats. Sinds 2018 is Macron de kledingsponsor van de Engelse club en vanaf dit seizoen heeft ‘’Tricky Trees’’ een nieuwe shirtsponsor.

Nottingham Forest thuisshirt 2021-2022

Het Nottingham Forest thuisshirt 2021-2022 is dit jaar geïnspireerd door de voetbalshirts van de late jaren ’80. Eind jaren ’80 won de club twee keer op rij de League Cup (1989 en 1990). Het rode voetbalshirt van Nottingham bevat een patroon van diagonale ruiten, welke in een design van zigzag banen zijn gegoten, waardoor het tenue ook een echte jaren ’80 look heeft. Verder bevat het tenue en kleine opstaande kraag met een y-hals. Deze is een combinatie van rood en wit. Ook de band aan de onderzijde van de mouwen is wit. Op de rechterborst en de schouders prijkt het logo van Macron en de linkerborst bevat het logo van de club, inclusief twee sterren. Deze twee sterren refereren aan het winnen van de Europa Cup I in 1979 en 1980. Vanaf dit seizoen heeft Nottingham Forest dus een nieuwe shirtsponsor. Het technologie platform stond de afgelopen maanden al op de tenues van de Championship club en dus ook komend seizoen. In de hals op de achterzijde van het tenue staan de letters: COYR (Come On You Reds) en op de achterzijde van het tenue prijkt ook het logo van UK MEDS. Het Nottingham Forest thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode details. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen en op beide items staan uitingen van de club en Macron.

Nottingham Forest uitshirt 2021-2022

Het Macron Nottingham Forest uitshirt is dit jaar navy blauw met roze en rode details. De roze accenten bevinden zich ter hoogte van de rechterkant van het tenue. Hier bevinden zich flitsende roze banen, welke verdeeld zijn in dunne puntjes. Dit betreft het zogenaamde gradiënt design. Verder heeft het uittenue van Nottingham een rode V-hals en zijn ook de logo's van de club en Macron op de borst rood. Sponsor BOXT prijkt in het wit op het midden van dit voetbalshirt. De logo's van alle sponsors en de club staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Hetzelfde geldt voor de details. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje met roze details. Dit is ook de kleurencombinatie van het voetbalbroekje.

Alle tenues van het Italiaanse sportmerk Macron zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Dit systeem is in het materiaal van de tenues verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nottingham Forest voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Taylor, Dias, Dawson, Worrall, Murray, Knockaert en nog meer spelers.

Nottingham Forest voetbalshirt bestellen

De Macron Nottingham Forest voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De voetbalshirts zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 77,-. In de onderstaande winkels vind je ook nog andere Nottingham Forest producten. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel het Nottingham Forest voetbalshirt direct in de MACRON SHOP

of deze SHOP!

of bestel goedkope t-shirts van de club in deze winkel! 

Nottingham Forest thuisshirt 2021-2022

Nottingham Forest thuistenue 2021-2022

Nottingham Forest uitshirt 2021-2022