25 mei 2016

Nottingham Forest thuisshirt 2016-2017

Het Nottingham Forest shirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Engelse club. In dit nieuwe shirt speelt Nottingham de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in City Ground (het stadion van de club) gedurende 2016-2017. Nottingham Forest acteert komend seizoen opnieuw op het tweede niveau. De club eindigde afgelopen seizoen namelijk als zestiende, waardoor het in dezelfde competitie speelt als vorig seizoen. Hieronder bespreken we het design van het nieuwe shirt van ''Forest'' of '''The Reds''.

Nottingham Forest shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Nottingham Forest voetbalshirt voor 2016-2017 heeft een klassiek design en wordt gekenmerkt door de horizontale banen in twee tinten rood op het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke henley collar met knoopjes in het wit. De drie Adidas trademark strepen staan op het shirt van Forest op de mouwen en schouders. De rechter borst is uitgerust met het logo van de Duitse kledingsponsor. Adidas is sinds 2013 kledingsponsor van de club en was dit eerder al in de periode 1977-1986. 888SPORT is de nieuwe shirtsponsor van de club en versiert het midden van het shirt. De linker borst is uitgerust met het logo van de club. Dit logo herbergt twee sterren, welke verwijzen naar de twee gewonnen Europa Cups I in 1979 en 1980. Het nieuwe tenue van Nottingham Forest wordt gecompleteerd door een wit short met rode strepen aan de zijkanten. Bovendien bevatten de voetbalbroekjes van Nottingham Forest de logo's van de club en Adidas. De kousen hebben ook een combinatie van rood en wit. Check hieronder de foto's van de nieuwe tenues van de club, die vorig jaar haar 150 jarig bestaan vierde. In deze nieuwe shirts spelen sterren als Lansbury, Reid en Oliveira. Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn ook de tenues van Nottingham Forest uitgerust met de Climacool technologie, voor een optimale prestatie!

Nottingham Forest shirt kopen

Het nieuwe Nottingham Forest shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu in de clubshop kopen van de Engelse club en vanaf juli 2016 in de shop van Subside Sports. Wil je het shirt al eerder hebben? Stuur ons gerust een e-mail en wij kunnen kijken wat we voor je kunnen betekenen.

Nottingham -forest -thuis -shirt -2016-2017