FIT FOR FAST FOOTBALL! Nike heeft een revolutionair trainingspak voor de koude winterdagen gelanceerd. Het nieuwe Nike Shield Strike trainingspak is perfect om in te trainen tijdens alle weersomstandigheden. Regent het? Is het koud of winderig? Dit nieuwe Nike trainingspak is perfect om in te trainen of te dragen tijdens wedstrijddagen. Met dit nieuwe trainingspak kunnen spelers hun tegenstanders tijdens regenachtige en koude dagen snel af zijn! Check hieronder waarom het nieuwe Shield Strike pak van Nike zo revolutionair is. Het nieuwe trainingspak bestaat uit een drill top of training sweater en een tech trainingspak. Het nieuwe pak is in verschillende kleurstellingen gelanceerd. Belangrijker echter zijn de technieken van het nieuwe Shield Strike trainingspak. Check it out!

Direct enthousiast over dit hyper moderne Nike Strike Shield trainingspak? Deze scoor je direct in deze SHOP

. Directe levering!

Nike Shield Strike training sweater

Het eerste door Nike gelanceerde Strike Shield trainingspak is zwart met fel groene accenten, welke terug komen in de swoosh van Nike op de rechter borst en de strip over de mouwen van het drill top! Lees hieronder waarom je je tegenstander met dit pak nog sneller af kan zijn in barre weersomstandigheden!

Nike -strike -drill -top -2017

Allereerst is de Nike Shield Strike drill top of training sweater uitgerust met de Nike Shield technologie van Nike. Bovendien is de training sweater met rits 40% lichter dan zijn voorganger. Wanneer het regent, wordt je voetbalkleding automatisch zwaarder. Hier heeft Nike een oplossing voor bedacht. In de strip over de mouwen en schouders heeft het merk de Nike Hypershield technologie aangebracht. Deze technologie zorgt voor ventilatie. Echter belangrijk is dan wel dat de ventilatiegaatjes die in de strip zijn verwerkt geen water door laten lopen. De designers van Nike hebben dit opgelost door de Hypershield technologie te plaatsen op strategische plaatsen met een extra laagje DWR coating. Dit is een waterafstotend laagje. De rits van de drill top loopt vanaf de bovenkant 25 cm naar de borst en de onderkant van de oksels bevatten een extra strip, welke zorgt voor verkoeling en oververhitting vermijdt. De binnenkant van de nieuwe Nike training sweaters zijn ook nog eens uitgerust met een mesh vlak, zodat de training top niet blijft plakken aan het lichaam of andere kleding onder de drill top. Last but not least zijn de Nike Shield drill tops uitgerust met een 4 way stretch systeem, zodat je alle kanten snel op kunt bewegen en je snel kan reageren op veranderende situaties in het veld en je je snel los kan maken van je tegenstander. De mouwen zijn de zogenaamde raglanmouwen. Kenmerkend aan deze mouwen is dat deze strak om de armen vallen en aan de onderkant duimgaten bevatten. Deze duimgaten zorgen ervoor dat de mouwen nog strakker vallen.

Nike -shield -pak -2017

Nike Shield Flex trainingsbroek

Het nieuwe Nike Shield Strike trainingspak wordt gecompleteerd door de zogenaamde Nike Strike Flex trainingsbroek. Ook deze trainingsbroek is zwart/grijs en bevat een fel groene strip aan de zijkanten. Deze trainingsbroek is 11% lichter dan voorheen en zorgt voor 50% meer ventilatie dan zijn voorganger. Bovendien bevat de broek 80% meer stretch dan eerdere Nike trainingsbroeken. Ook deze trainingsbroek bevat een extra laagje DWR coating, welke ervoor zorgt dat het water wordt afgestoten. Het meest opvallende aan de nieuwe trainingsbroek is dat wanneer je in beweging bent, de fel groene kleur over de gehele trainingsbroek tevoorschijn komt. Hierdoor ontstaat een soort kameleon effect. Dit effect komt bovendien terug in alle trainingspakken van club als Barcelona, Paris Saint Germain, AS Roma, Inter Milan, Chelsea, Manchester City en AS Monaco. Kenmerkend aan de trainingsbroek is ook de pasvorm. De trainingsbroek valt namelijk strak om de benen. De reden hiervan is dat de trainingsbroek gemaakt is van een speciaal flex materiaal, welke mee beweegt met het lichaam. De bovenkant van deze tech trainingsbroek bevat een speciale band, waardoor de broek strak blijft zitten. Deze band zorgt bovendien voor ventilatie. De onderkant van de trainingsbroek bevat ritsen, zodat je de trainingsbroek makkelijk over je voetbalschoenen aan en uit kunt doen of een deel over je voetbalschoenen kan dragen. Ook de zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met diepe zakken met een rits. Het nieuwe trainingspak van Nike werden tegelijkertijd gelanceerd met de nieuwste Nike Hypervenom Phantom III voetbalschoenen.

Nike -strike -shield -flex -trainingsbroek -2017

Nike Shield Strike trainingspak kopen

Het nieuwe Nike Shield Strike trainingspak kan je per direct kopen voor kinderen en volwassenen. Dit authentic trainingspak kan je bovendien in losse onderdelen kopen. De sweater heeft een prijs van € 120,- voor volwassenen en de Nike Shield Strike Flex trainingsbroek heeft een prijs van € 85,-. Directe levering gegarandeerd! Check in de onderstaande shops ook andere revolutionaire trainingskleding van NIKE! Directe levering en gratis verzending!

Scoor het nieuwe Nike trainingspak direct in deze SHOP. Directe levering!

Nike -shield -trainingspak -2017

Nike -shield -strike -pak -2017-2018