16 maart 2018

Nike lanceert strak Frankrijk anthem trainingsjack voor 2018-2019

Vandaag staat geheel in het teken van de lancering van de nieuwe Frankrijk collectie voor het WK van 2018 en de periode 2018-2019. Niet alleen de nieuwe tenues voor het WK in Rusland zijn door Nike uitgebracht. Ook de trainingskleding en de off pitch kleding is door Nike en de FFF uitgebracht. Onderdeel van deze lijn is ook het anthem trainingsjack. Het anthem trainingsjack is het jack dat de spelers dragen bij het betreden van het veld en het afspelen van het volkslied, de Marseillaise. Nike heeft dit jack in een drietal kleuren gelanceerd. Voor het gemak bespreken we hieronder de witte versie. Deze witte versie wordt alleen gedragen in de voorbereiding op de uitwedstrijden. Het blauwe jack wordt gedragen in de voorbereiding op de thuiswedstrijden en het rode jack is als aanvulling op de nieuwe WK collectie bekend gemaakt! Check nog meer informatie over het jack hieronder!

Het Frankrijk WK 2018 trainingsjack voor het volkslied!

Het nieuwe Frankrijk away anthem trainingsjack is geheel wit en heeft een vrij strak en modern design. De anthem jacks van Les Bleus zijn de opvolgers van de N98 jacks. De moderne uitstraling van het trainingsjack van het Franse elftal komt vooral terug in het motief over de schouder en mouwen. Dit motief bestaat uit flitsende strepen, die door elkaar heen lopen. Dit motief is onderdeel van het Nike Vapor 2018 template en komt terug in alle items in de nieuwe WK 2018 collectie van Les Bleus. Dit geometrische patroon is niet alleen te vinden in de strip over de schouders en mouwen. Het staat bovendien aan de bovenkant van achterkant van het jack. Nike heeft ook alle tops en jacks uitgerust met raglanmouwen. Iconisch aan deze mouwen is dat deze getailleerd om de armen vallen en goed meebewegen met de armen. Hierdoor heb je voldoende bewegingsvrijheid als je dit jack draagt. Dit maakt het anthem trainingsjack een perfect item om casual te dragen, maar ook om in te trainen. Verder is het trainingsjack van het Franse elftal uitgerust met een fraaie baseball collar met ribbels, welke het jack ook nog een retro uitstraling geeft. Aan de zijkanten van het jack zijn twee zakken met een rits verwerkt en op de borst prijkt de swoosh van Nike en het embleem van de Franse voetbalbond. Boven het embleem van de FFF staat een ster, welke refereert aan het wereldkampioenschap van 1998. Zowel in de bies aan de onderkant van de mouwen als in de band aan de onderkant van het trainingsjack zijn elastische boorden verwerkt. Dit zorgt ervoor dat het jack lekker getailleerd valt. Het materiaal waarvan dit jack is gemaakt, is polyester. Uiteraard is Nike de Dri Fit technologie niet vergeten. Deze technologie zorgt voor ventilatie en vochtafvoer.Het anthem jack is door Nike ook in het rood en blauw gelanceerd. Deze jacks hebben dezelfde features als het hierboven besproken trainingsjack van Les Bleus. Wil je bij dit jack nog een trainingsbroek bestellen? Dat is geen enkel probleem. Een donker blauwe trainingsbroek is namelijk ook onderdeel van de nieuwe FFF collectie voor het WK van 2018. Kenmerkend aan deze broek is de getailleerde fit rondom de enkels en kuiten en de enkelritsen aan de onderkant. Check meer over het nieuwe Frankrijk trainingspak voor 2018-2019!

Frankrijk trainingsjack bestellen

De nieuwe Frankrijk Nike anthem jacks voor 2018-2019 kan je vanaf nu in alle kleuren bestellen in de onderstaande winkels. Deze jacks zijn zowel voor volwassenen als voor kinderen beschikbaar. Voor volwassenen hebben deze producten een prijs van € 80,- en voor kinderen zijn de jacks € 65,-. Wil je het Franse elftal in een ander shirt of item toejuichen op het WK? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Frankrijk trainingsjack altijd in deze WINKEL!

of deze SHOP!