2 april 2018

Nike lanceert nieuw Brazilië keepersshirt voor 2018-2019

Inmiddels is ook het nieuwe keepersshirt van het Braziliaanse elftal officieel bekend gemaakt door Nike. Dit is het shirt dat door keepers als Ederson Moraes, Alisson, Neto en Carreira wordt gedragen tijdens de WK 2018 wedstrijden in Rusland. Bovendien wordt dit shirt gedragen in de wedstrijden in de Copa America van 2019. Deze vindt in Brazilië plaats. Het keepersshirt van Brazilië is geïnspireerd door een nieuwe template van Nike! Check hieronder de details.

Grijs Brazilië keeper shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Brazilië keepersshirt voor 2018-2019 is geheel grijs. De body van het shirt heeft een iets lichtere tint grijs dan de mouwen en de bovenkant van de achterkant van het shirt. Het shirt is geïnspireerd door het Nike Gardien 18 template. Dit betekent dat het shirt een diagonale hals heeft, welke naar het midden recht loopt. De mouwen bevatten flitsende strepen en op de achterkant van het shirt bevindt zich aan de bovenkant een strip in de kleuren van de Braziliaanse vlag. De rechter borst van het keeperstenue is uitgerust met een zwarte swoosh van Nike en de andere borst is uitgerust met het logo van de Braziliaanse voetbalbond, de Confederação Brasileira de Futebol (CBF). Boven het embleem prijken vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de vijf gewonnen wereldkampioenschappen van het nationale elftal. Zowel in 1958 als in 1962, 1970, 1994 en 2002 werd Brazilië wereldkampioen. Waar het Gardien template van Nike normaliter opvallende strepen bevat, zijn deze op de Brazilië tenues niet aanwezig. Het keeperstenue van het Braziliaanse elftal wordt compleet gemaakt door een geheel grijs voetbalbroekje, waarop ook de swoosh van Nike en het logo van de Braziliaanse bond staan. De kousen zijn ook licht grijs. Zoals alle tenues zijn ook deze tenues uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Eerder presenteerden de Braziliaanse bond en Nike al het nieuwe thuisshirt en uitshirt voor het WK van 2018. Of check het nieuwste trainingspak!

Brazilië keeper shirt bestellen

Het nieuwe Brazilië keepersshirt voor 2018-2019 kan je per direct voor volwassenen bestellen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt is € 89,95 en in de onderstaande shops kan je het tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt dezelfde bedrukking gebruikt als de keepers op het shirt dragen!

Bestel het nieuwste Brazilië keepersshirt in DEZE SHOP!

of deze winkel (inclusief goedkope t-shirts en merchandising)