23 maart 2018

Brazilië trainingspak 2018-2019

Het nieuwe Brazilië trainingspak voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door Nike en de Braziliaanse voetbalbond. Dit gebeurde tegelijkertijd met de lancering van de nieuwe voetbalshirts voor het WK van 2018. Het trainingspak wordt door de ''Goddelijke Kanaries'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden op het WK in Rusland. In Rusland nemen de Brazilianen het in ieder geval in de poulefase op tegen Zwitserland, Costa Rica en Servië. Het nieuwe pak wordt ook gedragen tijdens de trainingen ter voorbereiding op de andere wedstrijden gedurende 2018 en 2019. Het pak bestaat ook dit jaar weer uit een training top en strakke tech trainingbroek. Fan van het Braziliaanse elftal? Check hieronder de details.

Groene Brazilië training top 2018-2019

Waar de nieuwe voetbalshirts van het Braziliaanse elftal geïnspireerd zijn door de shirts van de jaren '50 en de jaren '70, straalt het nieuwe trainingspak van het Braziliaanse elftal 100% moderniteit uit. Zowel de trainingsbroek als de drill top van het Braziliaanse elftal hebben een flitsend en opvallend design. Beide items van het nieuwe pak zijn in stijl van de kleuren van de Braziliaanse vlag. Aan de kleuren van de vlag van het Zuid Amerikaanse land is met dit pak een nieuwe wending gegeven. De kleur groen van de drill top betreft namelijk een donker groene tint en de kleur geel is juist weer fel geel. De fel gele accenten van het nieuwe pak zijn vooral te vinden in de strip over de schouders en mouwen van het trainingspak. Deze zigzag strip is geïnspireerd door het nieuwe Nike Aeroswift template, welke Nike dit jaar introduceerde. Verder heeft de drill top van de equipe van bondscoach Tite het gebruikelijke design. De top wordt gekenmerkt door de hoge hals met een rits tot en met de borst. De drill top is verder gemaakt van een super elastisch materiaal. Kenmerkend aan dit elastische materiaal is dat het zich perfect vormt naar de contouren van het lichaam. Hierdoor de training sweater niet alleen comfortabel, het valt ook nog lekker getailleerd. De onderkant van de mouwen zijn ook bij dit pak weer uitgerust met duimgaten. Hierdoor hebben de mouwen de fit van een handschoen en vallen ook de mouwen strak om de armen. Op de borst prijken ook de swoosh van Nike en de Braziliaanse voetbalbond. De swoosh van Nike op de rechter borst is fel geel en boven het embleem van de CBF prijken vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's van 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002.

Brazilië trainingsbroek 2018-2019

De nieuwe Brazilië trainingsbroek heeft dezelfde kleurencombinatie als de drill top van het pak. Deze broek is namelijk geheel groen met de flitsende zigzag strip aan de zijkanten van de broek. Voor het eerst bevat de trainingsbroek van het Braziliaanse voetbalelftal dit jaar aan de onderkant enkelritsen. Dit is super handig als je de broek over je voetbalschoenen aan en uit wilt doen. De bovenkant van de broek is uitgerust met een tailleband, waarmee de fit aangepast kan worden. Het materiaal van de broek is hetzelfde als de training top. Dit betekent dat de broek ook strak om de benen valt en dan vooral om de kuiten en enkels. Dit wordt door Nike de toelopende pasvorm genoemd. De zijkanten van de trainingsbroek zijn uitgerust met zakken met een rits en uiteraard staan ook weer de logo's van het Braziliaanse elftal en Nike op de broek. Zowel de broek als de top zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe pak van Brazilië. Dit pak wordt gedurende twee jaar gedragen. Pas in 2020 lanceren Nike en de Braziliaanse voetbalbond weer een nieuw pak. Check ook het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Brazilië trainingspak 2018-2019 bestellen

Het nieuwe Brazilië pak voor het WK van 2018-2019 kan je per direct bestellen in de onderstaande webshops. Dit kan in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. Voor kinderen is de training top en de trainingsbroek € 55,-. De trainingsbroek en drill top hebben voor volwassenen een prijs van € 65,-. Wil je andere producten van het land bestellen? Check ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwste Brazilië trainingspak in deze SHOP

of deze winkel!