Brazilië uitshirt 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van het Braziliaanse voetbalelftal is vandaag tegelijkertijd met het thuisshirt voor het WK bekend gemaakt! Dit is het shirt dat Brazilië draagt tijdens het WK van 2018 in Rusland en bovendien tijdens de Copa America wedstrijden van 2019, welke plaats vindt in eigen land. Tijdens het WK neemt Brazilië het in de poulefase in ieder geval op tegen Zwitserland, Servië en Costa Rica in poule E. Nike is ook dit seizoen weer kledingsponsor van het nationale elftal. Dit is het Amerikaanse sportmerk al sinds 1997 en beide partijen hebben nog een langjarig contract. Check hieronder alle details van het WK 2018 shirt van het Braziliaanse elftal.

Direct fan van het blauwe voetbalshirt van het Braziliaanse voetbalelftal? Bestel het in deze online winkel (inclusief officiële bedrukking)

 

Blauw Brazilië uit shirt en tenue 2018-2019

Zoals altijd is het nieuwe uittenue van Brazilië geheel blauw met gele details. Het shirt bevat dit jaar een all-over print van sterren over het shirt. Dit patroon is geïnspireerd door de sterren uit het logo van de Braziliaanse bond en is bovendien een ode aan twee gebeurtenissen in de geschiedenis van het nationale elftal. Tijdens het WK van 1958 droeg het Braziliaanse elftal voor het eerst een blauw uitshirt. In de finale van dit WK versloeg Brazilië gastheer Zweden met 5-2. Dit betekende dat ''De Goddelijke Kanaries voor het eerst een ster op het shirt mochten dragen, omdat het voor het eerst wereldkampioen was geworden.''

De geometrische vormen op het nieuwe shirt bevinden zich zowel op de voorkant als de achterkant van het tenue. Een andere feature van het nieuwe shirt is de all-over print over de mouwen. De mouwen bevatten namelijk een print van flitsende strepen. Deze strepen zijn geïnspireerd door het nieuwe Nike Vapor Aeroswift template en hebben een glimmend effect op het nieuwe tenue van Brazilië. Een ander kenmerk van het Nike Vapor template is de hals. Deze loopt namelijk diagonaal naar een rechte hals en ook het Brazilië WK voetbalshirt heeft deze hals. Uiteraard bevat het tenue ook weer verschillende details. De binnenkant van de hals bevat een gele strip, welke ook voor een deel op de achterkant van het shirt aanwezig is. Daarnaast is er in de kraag van het shirt een Braziliaans symbool verwerkt met daarin de bijnaam van het Braziliaans voetbalelftal en de tekst: ''A Selecao Voce.'' Op de rechter borst prijkt in het geel de swoosh van Nike. De andere borst bevat het embleem van de Braziliaanse voetbalbond, de Confederação Brasileira de Futebol (CBF). Boven dit logo staan vijf sterren. Deze sterren verwijzen naar de gewonnen WK's. Brazilië werd namelijk wereldkampioen in 1958, 1962, 1970, 1994 en 2002. Dit embleem is overigens 64% lichter dan op voorgaande voetbalshirts van het Braziliaanse elftal.

Het nieuwe uittenue van Brazilië wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje. Dit short bevat aan de zijkanten eenzelfde soort print als op de mouwen aanwezig is. Hier bevindt zich namelijk ook weer de print uit het Vapor Aeroswift template. Nieuw aan de broekjes van Nike is dat deze aan de zijkanten geen naden meer bevatten, zodat de spelers nog vrijer kunnen bewegen en minder hinder ondervinden. Op de broekjes staan ook weer de logo's van Nike en de Braziliaanse voetbalbond. De kousen zijn ook blauw. Zoals alle tenues van Nike zijn ook deze tenues uitgerust met de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. De authentic shirts bevatten ook de Vapor Aeroswift technologie.

In deze shirts en tenues zien we vanaf nu spelers als Neymar JR, Coutinho, Hulk, David, Luiz, Gabriel Jesus, Willian, Firmino, Casemiro en nog meer andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe Brazilië thuisshirt voor 2018-2019.

Brazilië uitshirt 2018-2019 kopen

Het nieuwe Brazilië uitshirt kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande online webshops. De tenues kan je kopen in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 85,- en voor kinderen € 70,-. Het bijbehorende broekje is € 35.- in kindermaten en € 40,- voor volwassenen. De kousen zijn € 18,-. In deze shops kan je het nieuwe Brazilië shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt datgen. Wil je andere Brazilië producten bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Koop het nieuwste in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking en goedkope t-shirts)

of deze officiële winkel!