22 september 2022

Brazilië trainingspak 2022-2023

Het Braziliaanse voetbalelftal draagt tijdens het WK in Qatar en de periode erna het nieuwe Brazilië trainingspak 2022-2023. Dit trainingspak werd deze week officieel gepresenteerd door de Braziliaanse voetbalbond en kledingsponsor Nike. Het trainingspak wordt door het team van bondscoach Tite ook gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de andere interlands in de periode 2022-2023. Het Brazilië trainingspak bestaat ook dit seizoen weer uit een training sweater en een trainingsbroek.

Brazilië training sweater 2022-2023

Zoals alle Nike trainingspakken heeft het Brazilië trainingspak 2022-2023 het Nike Strike template. De training sweater is dit jaar overwegend licht groen (Door Nike ''Cucumber Calm'' genoemd) met mint groene accenten. Dit is namelijk de kleur van de onderkant van de mouwen. Aan de onderkant van de mouwen bevindt zich een all-over print van geometrische vormen en lijnen, welke kenmerkend zijn voor het Nike Strike template. De logo's van Nike en de Braziliaanse voetbalbond (CBF) op dit trainingspak zijn donkerblauw (Blackened Blue). Op de bovenkant van de hals bevindt zich een vlak met een ronding. Ook dit vlak is één van de kenmerken van het Nike Strike template. De Brazilië training sweater heeft verder de gebruikelijke functionele kenmerken. De training sweater bevat een semi hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten. Wanneer je je duimen hier doorheen doet, valt de training sweater nog meer getailleerd. Het materiaal van de Brazilië training sweater betreft 91% elastaan en 9% polyester. Dit betreft een elastisch materiaal, welke zich perfect vormt naar het lichaam. De achterzijde van de Brazilië training sweater is iets langer voor de optimale bescherming.

Brazilië trainingsbroek 2022-2023

Het trainingspak wordt gecompleteerd door een donkerblauwe Brazilië trainingsbroek 2022-2023. De trainingsbroek bevat aan de onderkant ook een all-over print van dunne lijnen en geometrische vormen. De logo's van Nike en de Braziliaanse voetbalbond op de bovenkant van de broekspijpen zijn lichtgroen. De Nike Brazilië trainingsbroek heeft verder de volgende kenmerken:

  • De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een Nike FlyVent tailleband. Met deze tailleband kun je zelf naar wens de pasvorm verstellen.

  • De zijkanten van de trainingsbroek bevatten zakken met enkelritsen, waarin je spullen op kunt bergen.

  • De Brazilië trainingsbroek heeft een taps toelopend design. Dit betekent dat de trainingsbroek vooral getailleerd valt om de kuiten en enkels. Het materiaal van de trainingsboek is hetzelfde als de training sweater.

  • De onderkant van de trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen, waardoor je de trainingsbroek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen.

  • Het gehele Brazilië trainingspak is uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. Dit systeem is in de stof verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Brazilië trainingspak bestellen

Het Nike Brazilië trainingspak 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is de training sweater € 64,95 en voor kinderen (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176) € 44,95. Dit zijn ook de prijzen van de trainingsbroek. Check in de onderstaande winkels ook andere Brazilië trainingskleding en voetbalshirts!

Bestel het Brazilië trainingspak direct in de officiële NIKE SHOP 

of deze fanshop! 

of deze winkel!

Brazilië trainingspak 2022-2023

Brazilië trainingspak 2022-2023