11 februari 2016

New York City FC uitshirt 2016-2017

Het nieuwe New York City uitshirt voor 2016 en 2017 is officieel gelanceerd door de club uit New York en kledingsponsor Adidas. In dit nieuwe shirt speelt New York City de uitwedstrijden in de Major League Soccer gedurende het seizoen 2016 en 2017. Zoals van elke club in de MLS is Adidas de kledingsponsor van New York City en dus ook verantwoordelijk van het fantastische design van het nieuwe uitshirt van de club waarvan Manchester City deels eigenaar is.

New York City FC uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe New York City uitshirt 2016 is overwegend blauw en wordt gekenmerkt door de cirkels die vanuit het logo van de club op de linker borst steeds groter worden. Deze cirkels bevatten verschillende tinten blauw. Verder is het shirt uitgerust met oranje details. Deze komen terug in het logo van de Duitse kledingsponsor op de rechter borst. Ook het logo van hoofdsponsor Etihad Airways is oranje, evenals de drie trademark van Adidas, welke over de zijkanten van het shirt lopen. De mouwen worden afgesloten met een oranje bies. De MLS badge op de navy blauwe mouwen is geheel in stijl van de kleuren van het nieuwe uitshirt en bevat zowel blauwe als oranje accenten. Verder is het shirt uitgerust met een ronde hals met aan de binnenkant een oranje en licht blauwe baan. Hierin staat de tekst: ''The City never sleeps.'' De linker onderkant van het voetbalshirt van New York City bevat nog een speciaal detail. Hier staan namelijk de initialen van de club: NYC. Het nieuwe tenue van New York City wordt gecompleteerd door een blauw broekje met aan de zijkanten oranje Adidas strepen. De kousen bevatten ook deze kleuren. Aanvoerder David Villa is erg verheugd met het nieuwe shirt. Hij reageert als volgt: ''Ons nieuwe shirt is geweldig. Het design van het voetbalshirt is uniek en wij zijn erg enthousiast om het shirt te gaan dragen. Onze fans hebben bijgedragen aan het design van de club. Onze fans maken de club, dus het is belangrijk dat zij in ieder proces worden betrokken.''

Het nieuwe New York City voetbalshirt voor 2016 kan je vooralsnog nergens kopen, behalve in de clubshop. De voetbalshirts van New York City en andere MlS clubs kan je vanaf medio maart/april in de online shop van Subside Sports!

New -York -City -FC-uitshirt -2016
New -york -city -fc -voetbalshirt
New -york -city -shirt -2016