6 december 2018

Het New York City FC thuisshirt voor 2019

New York City FC heeft het nieuwe thuisshirt voor 2019 vandaag bekend gemaakt. Het nieuwe shirt van de Major League Soccer club bevat een Nederlands tintje. Daar hebben we het straks over. Na een derde plaats in de Eastern Conference van de Major League Soccer afgelopen seizoen probeert de club komend jaar weer mee te strijden om de bovenste plaatsen in de Amerikaanse competitie. De competitie start echter pas in februari en het nieuwe voetbalshirt van NYFC is één van de eerste voetbalshirts voor 2019, die door adidas bekend is gemaakt. Benieuwd naar het design? Lees het hieronder!

New York City thuis shirt en tenue 2019

Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor alle Major League Soccer voetbalshirts en heeft ook weer een fraai New York City thuisshirt weten te toveren. De club heeft dezelfde eigenaren als Manchester City. De licht blauwe City tinten mogen dus niet ontbreken in het New York. Dat niet alleen, het voetbalshirt van New York City FC is ook nog eens een verwijzing naar de roots van New York. In de zeventiende eeuw, toen het grondgebied ontdekt werd, was New York namelijk Nederlands grondgebied. Het nieuwe New York City FC thuisshirt bevat dan ook oranje tinten. De oranje tinten zijn te vinden in een subtiele, dunne baan over de linkerkant van het voetbalshirt. Deze wordt geflankeerd door twee donker blauwe banen. Ook de drie strepen van adidas aan de zijkanten van het voetbalshirt hebben deze kleur en verder is het voetbalshirt uitgerust met een EQT adidas v-collar. De mouwen bevatten de Major League Soccer badges. Deze badges zijn geheel in stijl van de kleuren van het voetbalshirt en zijn navy blauw/licht blauw. Een ander detail staat aan de onderkant van het voetbalshirt. Hier bevindt zich een print van een vogel in de vorm van een mozaïek. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van NYCF: The Pigeons (De duiven). Op de borst staan verder de logo's van de club en adidas en op het midden van het voetbalshirt prijkt sponsor ETIHAD Airways.

Het nieuwe New York City FC thuistenue voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een donker blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten licht blauwe adidas stripes. Ook de broekjes bevatten de logo's van de club en adi en de kousen hebben dezelfde kleurencombinatie. Zoals altijd zijn de New York City FC tenues ook uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie. Check hieronder nog meer details van het nieuwe New York City thuisshirt voor 2019, welke vanaf nu gedragen wordt door sterren als Maximiliano Moralez, Alexander Callens, Tajouri, Matarrita en nog meer sterspelers.

New York City voetbalshirt 2019 bestellen

Uit de ervaring blijkt dat het vaak lastig is om officiële Major League Soccer voetbalshirts te kopen in Europa. Mocht dat dit jaar wel zo zijn, dan hebben deze een prijs van € 90,-. Waarschijnlijk is dit echter niet het geval en kan je het shirt alleen in de Verenigde Staten bestellen. Wil je andere shirts van 2019-2020 kopen? Bestel het dan exclusief in deze winkel! Directe levering!

Bestel MLS shirts altijd in deze winkel!